Zagrebački holding HrvatskiEnglishMapa weba
 

O sajmu

Od 22. do 26. veljače 2017. godine održava se HOTEL&GASTROTEH, 9. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko ugostiteljske opreme, hrane, pića i gastronomskih inovacija.

Osim najznačajnijih hrvatskih tvrtki iz HoReCa sektora, na sajmu HOTEL&GASTROTEH svoje sudjelovanje potvrdili su i brojni inozemni izlagači.
 
Ovaj sajam izuzetna je prilika za okupljanje i povezivanje na jednom mjestu proizvođača i trgovaca hotelsko-ugostiteljske opreme, hrane i pića te distributera i ostalih čimbenika HoReCa sektora.

Brojna publika koja posjećuje HOTEL&GASTROTEH ne čini ga samo poslovnim sajmom nego i događajem namijenjen širokoj publici.
 
Izložbeni dio sajmova kao i svake godine prati bogat prateći program.
 
Posjetitelje očekuju brojne zanimljivosti:

  • Hrvatski eno gastronomski turistički aduti: edukativne prezentacije i radionice te slasne degustacije za posjetitelje
  • Prezentacija naučenog znanja i vještina učenika, budućih kuhara i slastičara Ugostiteljsko turističkog učilišta iz Zagreba

 
I ove godine za vas će spravljati jela najbolji hrvatski kuhari. Na već tradicionalnom kulinarskom natjecanju CRO TOP 10 stvarat će mala kulinarska remek djela od namirnica s kojima će se upoznati neposredno prije natjecanja.

Svakodnevno će se na izložbenom prostoru pripremati i degustira jela iz svih hrvatskih regija (autohtoni proizvodi, eko hrana, kolači, pršut, sir, med, voće, kava i ostale delicije).
 
U istom terminu održava se i Zagrebački sajam Nautike. Spoj ovih komplementarnih sajmova doprinosi višoj razini poslovnosti na zadovoljstvo svih sudionika s područja nautike, gastronomije i hotelsko-ugostiteljske opreme te pridonose profiliranju ovog sajma kao središnjeg regionalnog poslovnog sajma za HoReCa sektor.