Zagrebački holding HrvatskiEnglishMapa weba
 

O sajmu

Sajam je okupio 188 izlagača iz 15 zemalja. Broj izlagača ove godine povećan je u odnosu na prošlu godinu.

Kroz tri dana brojni posjetitelji doznali su sve novosti o najnovijim trendovima u šminkanju, njezi kose, manikuri i pedikuri te po povoljnim cijenama obavili mnogobrojne beauty tretmane, kupili kvalitetne make up proizvode i dobili besplatne savjete vrhunskih vizažista i ostalih beauty stručnjaka.

Vrlo uspješan novitet na Danima ljepote bio je Skin centar, dermatološki prostor gdje je Zagrebački velesajam uz podršku Gradskog ureda za zdravstvo grada Zagreba od petka do nedjelje organizirao besplatne preglede madeža i ostalih promjena na koži za sve posjetitelje. Kroz naš Skin centar pregledano je 200tinjak posjetitelja.

Specijalisti dermatolozi iz zagrebačkih Domova zdravlja svim posjetiteljima osim pregleda pružali su i informacije o pravilnoj njezi kože.

Renomirani dermatološki brendovi prodavali su u Skin centru svoje proizvode po povoljnim sajamskim cijenama.

Skin centar je vrlo uspješan projekt kojim smo spojili medicinu i ljepotu i namjeravamo ga proširivati i nastaviti i kroz iduće Dane ljepote.

Također, održani su i besplatni mamografski pregledi za sve žene između 40 i 50 godina.

Trikove i male tajne kako uspješno nanijeti make up naučile su mnogobrojne polaznice u Kryolan make up radionici uz vodstvo make up artistice Mirel Gotal Mišak, a najnovije trendove u šišanju i farbanju kose polaznici look&learn frizerskog seminara "Luminus“ kojeg je vodio talijanski stilist Allesandro Atzel Elia.

Tradicionalno su održana i već etablirana međunarodna natjecanja: natjecanje za najbolje dizajnere noktiju, natjecanje učenika strukovnih škola u make up - u, nail dizajnu, natjecanju za naj frizera - učenika i prošle godine uspješno započeto međunarodno natjecanje u nadogradnji trepavica.

Pobjednik pobjednika ovogodišnjeg natjecanja u nail art-u (natjecateljica s najviše osvojenih bodova) je Renata Šviglin, koja osvaja direktno sudjelovanje na natjecanju Nail art competition koje će se održati 04. listopada u Stuttgartu.

Na natjecanju nail dizajn za učenike u kategoriji French Pink & white gel tehnika pobijedila je Dijana Mlinarić, a u kategoriji FANTASY na temu Back to 60's Andrea Sudar.

Na međunarodnom natjecanju u nadogradnji trepavica prvo mjesto osvojila je Ivana Đurđević.

Svaki dan sajma na glavnoj pozornici organiziran je nagradna igra s bogatim nagradama. Podijeljeno je preko 50 paketa nagrada naših sponzora.

Zanimljivu nagradu osvojila je i slušateljica jedne radio postaje.

Na Danima ljepote Nina Mustafić je dobila kompletan make over.

Zablistala je s novom frizurom, make up-om i uređenim noktima.

Sajam je posjetilo 10.000 ljudi.