Zagrebački holding HrvatskiEnglishMapa weba
 

O sajmu

Ožujak je mjesec za ljepotu i fitness !!

Na Zagrebačkom velesajmu od 13. do 15. ožujka održavaju se DANI LJEPOTE&FITNESSA.

Sajam DANI LJEPOTE vodeći je događaj u regiji za profesionalce u sektoru ljepote te međunarodna platforma za kozmetičku, wellness, fitness i hairstyle industriju.

DANI LJEPOTE mjesto su mogućnosti za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti sa posjetiteljima.FANTAZIJA KOSE

Nedjelja, 15. ožujka rezervirana je za frizerski dan i vrhunske look&learn seminare:

11.00 sati  SINERGIJA LJEPOTE - HOK i Ceh frizera
13.00 sati TOP STIL LABEL.M - Street style show by Max Lamparter
14.30 sati  KERATHERAPY SHOW by RODRIGO SILVA
16.00 sati   ELECTRIC HAIR i Mark Wolley
18.00 sati  RUSK Fashion Culture Attitude


MAKE UP RADIONICE - ZLATNI RUŽ - NAIL ART DIZAJN

Make up radionice:

  • MUD ACADEMY HRVATSKA - Smokey eyes i Evening look
  • KRYOLAN HRVATSKA - Dermacolour camouflage


Povratak natjecanja ZLATNI RUŽ (make up natjecanje kozmetičara Grada Zagreba i Zagrebačke županije) pod atraktivnim nazivom "51 NIJANSI SIVE“.

Međunarodno natjecanje za najboljeg Nail art dizajnera 2015 na temu LOVE ANIMALS.

Dio zarade od kotizacije donirat će se azilu za životinje - društvu za zaštitu životinja.

SKIN CENTAR - ZELENA ZONA - PREDAVANJA

Prošle godine uveli smo vrlo uspješni projekt SKIN CENTAR s kojim nastavljamo i dalje.

Opuštajući kutak gdje će posjetitelji besplatno moći obaviti dermatološki pregled kože, dobiti savjete za svoje probleme (madeži, akne, rosacea, psorijaza) te po izuzetno povoljnim sajamskim cijenama kupiti preporučene dermokozmetičke preparate.

Ove godine uz SKIN CENTAR širimo temu na prirodnu kozmetiku i zdravu prehranu te stvaramo tzv. ZELENU ZONU, posebno uređeni "zeleni ambijent“ sajma za ekološke proizvode.

Na jednom mjestu možete pronaći najveći izbor proizvoda za njegu tijela i lica napravljenih isključivo od prirodnih sastojaka.

Na pozornici u paviljonu 7 svaki dan na rasporedu su zanimljiva i edukativna besplatna predavanja na temu pravilne prehrane, promjena na tijelu, zdravog života i mršavljenja.

Predavanja će držati poznati stručnjaci poput nutricionistica dr. Lejle Kažinić Kreho i doc. dr. sc. Darije Vranešić Bender te dermatovenerologinje mr. sc. Ines Sjerobabski Masnec.

POP UP STORE

POP UP STORE već poznato mjesto za povoljnu kupnju originalnih i unikatnih proizvoda hrvatskih kreativaca.

Ove godine usmjeravamo se na modne dodatke i njihovu poruku koje vam kroz interaktivnu radionicu "Modni dodaci kao poruka" predstavlja Ines Preindl.

Modna revija - Total look by Umah održat će se u subotu, 14. ožujka u 17:30 sati.

Na štandovima izlagača moći ćete dobiti besplatne savjete i šminkanja, besplatne manikure, izrade frizura, sajamske popuste, savjete stručnjaka u vezi kožnih problema, prezentacije masažnih tehnika i svega što je potrebno da bi se svaka žena odlično osjećala u svom tijelu i dobro ga nosila.

Zahvaljujući našim cijenjenim izlagačima podijelit ćemo mnoštvo poklona.

Svaki dan na pozornici u paviljonu 7 bit će nagradna igra za posjetitelje u kojoj ćemo dijeliti atraktivne poklone. Iskušajte i Vi sreću!

Novim, drugačijim i bogatijim sadržajima ove godine upotpunjujemo ovaj projekt i proširujemo ga na:

DANI LJEPOTE I FITNESSA

Integracijom ova dva sadržaja koja su na europskom tržištu vrlo povezana otvaramo regionalna vrata suradnje između zdravlja, tjelovježbe i estetike.

Cilj nam je promovirati tjelovježbu kao glavni preduvjet za zdravlje.

Na jednom mjestu naći će se instruktori aerobika, osobni treneri, fitness entuzijasti, vlasnici i menadžeri fitness i aerobik centara, profesori kineziologije, vrhunski sportaši i rekreativci.Posebno ističemo međunarodni  Kongres fitnessa:

  • Group fitness training is back, najveći regionalni fitness događaj koji će se održati na Zagrebačkom velesajmu 14. i 15. ožujka.


Više od 20 međunarodnih i domaćih prezentera svoju energiju prenijet će na sve sudionike kroz brojne seminare, predavanja i radionice.

Od stručnog programa izdvajamo međunarodnu fitness konferenciju "Budućnost fitnessa u regiji" koji će se održati u petak, 13. ožujka dvorani Cres na Zagrebačkom velesajmu.

Očekuje nas i bogat zabavni i prezentacijski program:

  • Službeno prvenstvo Hrvatske u STREET WORKOUT-u, demo zona vježbanja za posjetitelje, live DJ show
  • BOKS & UFC zona - predstavljanje rekreativnog boksa kao najraširenijeg oblika rekreacije u svijetu, ultimate fight demo borbe, demonstracije treninga...
  • CRO Zumba® fitness Party s licenciranim Zumba® fitness instruktorima
  • CROSSFIT BOX zona - predstavljanje najpopularnijeg i najbrže rastućeg modela treninga od strane službenih CROSSFIT centara u Hrvatskoj
  • Regionalna premijera najnovijeg fitness trenžera koji osvaja svijet- revolciju u fitness industriji: ZERO RUNNER by OCTANE FITNESS
  • Funkcionalni trening – trening koji je must! Predstavljanje QUINCY FITNESS SYSTEMA - premijera u Hrvatskoj

Ako želite učiniti nešto korisno za sebe, dobiti besplatne kozmetičke i fitnes savjete, iskoristiti posebno niske sajamske cijene svih kozmetičkih proizvoda i odlične popuste na „beauty accessories“, različite suplemente i opremu za vježbanje zabilježite si u planer vikend od 13. do 15. ožujka.


Vidimo se na Danima ljepote&fitnessa !!
 Partner suorganizator za fitness: