Zagrebački holding HrvatskiEnglishMapa weba
 

DANI LJEPOTE 2016

S ponosom Vam najavljujemo

18. izdanje sajma Dani ljepote

Vodeći događaj u regiji za profesionalce u području ljepote te međunarodnu platformu za kozmetičku, wellness, fitness i hairstyle industriju.
 
Pridružite nam se da zajednički proslavimo naš 18. rođendan!

DANI LJEPOTE & FITNESSA nude mogućnost osobnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima, a posjetiteljima ukupnost ponude na jednom mjestu uz jedinstven doživljaj interakcije uz edukativne i show programe i radionice gdje im se prezentiraju trendovi i kreativne ideje ove vrlo dinamične industrije i struke..

Sudjelovanje na DANIMA LJEPOTE & FITNESSA donosi uvid u vrlo široko područje kozmetike, preparata za njegu kose i tijela,  fitnessa, wellnessa i  medicine u službi ljepote te ostalih područja koja pridonose zdravom životu i njegovanom tijelu.

Sinergija zdravlja, njege i ljepote svakako pruža novu platformu koja će proširiti vidike korisnika, dati novu energiju i osobno ispunjenje..

Ističemo da ovaj sajam kozmetike svojom prepoznatljivošću i uspjehom te  uglednom pozicijom regionalnog lidera,  postaje mjesto našeg redovnog i nezaobilaznog susreta.

You don't have to be GREAT TO START, but you have to START TO BE GREAT

  • prezentirajte inovacije za 2016. na svom izložbenom prostoru
  • pratite i usporedite proizvode i opremu koje nudi konkurencija, ocijenite što je  najbolje za vas i vaše klijente, budite bolji
  • organizirajte  Look&Learn seminare, edukacije  i radionice za Vaše kupce
  • inspirirani svojim mentorima, prezentirajte svojim klijentima najnovije trendove iz svijeta ljepote
  • povežite se s  kupcima, prijateljima iz "branše“, uspostavite nove kontakte
  • kontaktirajte  izravno sa  novim dobavljačima
  • ponudite akcije i atrakcije -posebne popuste na svoje usluge i proizvode, jer posjetitelji znaju da je sajam dobro mjesto za kupnju


 

DANI LJEPOTE I FITNESSA i u 2016. omogućiti će Vam da izrazite svoju kreativnost na najvišoj mogućoj razini. 

Ovaj sajam raste iz godine u godinu (porast broja direktnih izlagača 198 izlagača i suizlagača iz 20 zemalja, porast  broja posjetitelja  za + 30% - na više od 11.000) a zadovoljstvo izlagača sajamskim stručno-popratnim programom je na visokih 75%, dok njih 97% smatra da je naš sajam odličan marketinški alat …

Stoga, prijavite se, iskoristite ugodnu atmosferu sajma  i prezentirajte se  tisućama  zaljubljenika u ljepotu, koji zajedno s Vama i nama,  već 18 godina stvaraju događaj koji se ne propušta, DANE LJEPOTE I FITNESSA!


The difference between who you are and who you want to be is WHAT YOU DO

 Partneri suorganizatori za fitness:


Medijski pokrovitelji: