Zagrebački holding HrvatskiEnglishMapa weba
 

BIPA FASHION.HR

Već uobičajeno, koncem ožujka, najveći paviljon Zagrebačkog velesajma ugostit će najbolje od hrvatske mode u sklopu nove, 24. sezone BIPA FASHION.HR-a.

Bogat modni program, inovativna produkcijska rješenja, najnoviji beauty & hair trendovi, i najutjecajnija imena iz svijeta mode i medija, predstavit će najnovije proljetne trendove.

Također, kao najveći hrvatski tjedan mode i lokomotiva mnogih projekata na domaćoj modnoj sceni, BIPA FASHION.HR udružuje snage sa svim vodećim tjednima mode u Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini te Makedoniji. Riječ je o inicijativi koja će povezati modne scene, otvoriti dijalog među njenim akterima, a najboljim regionalnim dizajnerima omogućiti predstavljanje svjetskoj modnoj eliti u sklopu London Fashion Weeka nadolazeće jeseni.

Ove sezone, u najvećem paviljonu Zagrebačkog velesajma, očekuje se više od 4 tisuće ljubitelja mode koji će od 29. ožujka do 01. travnja imati priliku uživati u dvije večeri samostalnih revija poznatih dizajnerskih imena, te više od 10 brendova koji će nastupiti u službenom  programu  hrvatskog tjedna mode.

Najnovije kolekcije ove sezone predstavit će dobro poznata dizajnerska imena Ivica Skoko, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Obekei., Coded Edge, a prvi će put u sklopu BIPA FASHION.HR.a nastupiti Arileo, Luka, KLISAB, Anthony Avangard, Mirjana Klepić i Yuniku.