Zagrebački holding HrvatskiEnglishMapa weba
 

KONFERENCIJA

Bilo je to puno više od vrućeg uvoda u sajam!

Valery UvarovMichael Tellinger i Semir Osmanagić: zvuk, frekvencija, vibracija osnovna su polazišta drevnih tehnologija te energetski prirodan i potreban oblik razvoja budućnosti čovječanstva


U subotu 19. rujna u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma po prvi puta u Republici Hrvatskoj održana je cjelodnevna međunarodna konferencija "DREVNE TEHNOLOGIJE I BUDUĆNOST ČOVJEČANSTVA".

Unatoč vrlo snažnom medijskom povezivanju Zagrebačkog Velesajma s aktualnom izbjegličkom krizom i jednim od mjesta koje je u gradu Zagrebu određeno za organizirani prihvat izbjeglica iz Sirije i drugih zemalja, a što je kod dijela publike koja je prethodno najavila dolazak izazvalo odustajanje od sudjelovanja u Konferenciji, svjedočili smo analitičkoj i prezentacijskoj izvrsnosti predavača u energijski i emocionalno vrlo snažnoj interakciji s publikom, neovisnim istraživanjima obrazloženim jasnim porukama o potrebi promišljanja izvan konvencionalnih stereotipa i sveopćih dogmi, ali i organizacijskoj perfekciji ovog po produkciji i realizaciji složenog događanja - Semir Osmanagić: čestitam, ovo je bilo organizacijsko savršenstvo bez i jedne pogreške!

Samim dolaskom ostali smo iznenađeni Kongresnom dvoranom koja je za potrebe ove Konferencije uređena i opremljena praktično na najvišoj kongresnoj razini: nenametljiv i uslužan servis prodaje ulaznica i registracije na samom ulazu, klimatizirana dvorana s tematski uređenom i osvijetljenom pozornicom, profesionalno ozvučenje s visokom kvalitetom zvuka u cijeloj dvorani, prijenos slike s računala na platno u visokoj rezoluciji, profesionalni simultani servis prevoditelja budući je Konferencija realizirana na engleskom jeziku.

Mora se priznati, razina na kojoj i najveći europski sajamski centri ističu svoj standard kvalitete.

I prije predavanja u dvorani se mogla osjetiti ona pozitivna vibra prepoznatljiva za sajam Mystic, dodatno potaknuta ugodnim zvucima gongova Silvane Leskovar i gošće iz Italije.

Nakon pozdravnog uvoda organizatora na pozornicu su izašli Michael Tellinger, Velery Uvarov i Semir Osmanagić te uz osobno predstavljanje najavili tijek Konferencije i istaknuli epohalna otkrića na Filipinima zbog kojih je Klausa Dona otkazao sva predavanja do polovice listopada.

I onda su krenula predavanja uz slike, kratke filmove, sheme, formule, izjave ….

Prvih dva i pol sata Velery Uvarov, član ruske akademije nacionalne sigurnosti u St. Petersburgu između ostalog je vrlo precizno prezentirao frekvencijske strukture u piramidama, ističući s jedne strane negativan utjecaj piramidalnih građevina s narušenim unutarnjim energetskim tijekovima te ukupne blagodati koje na ljude i življenje uopće vrše frekvencijski i energetski usklađene piramide.

Svojim istraživanjima dokazuje da su sve piramide na Zemlji bile energetski umrežene te da su predstavljale komunikacijske odašiljače i kanale za galaktičku i višedimenzionalnu komunikaciju. U završnom dijelu istaknuo je razloge i potrebe gradnje kompleksa piramida u Rusiji.

Nakon kratke pauze, naredni blok predavanja održao je Michael Tellinger, pronalazač i istraživač misterioznih megalitnih krugova na tlu Južne Afrike, za koje smatra da pored energetskih karakteristika, imaju komunikacijske značajke kada ih se promatra s određenih visina.

Usporedio je prenošenje zvuka u šupljim prirodnim kamenim oblicima s građevinama u oblicima obeliska kao što su crkveni tornjevi koji u osnovi imaju identični oblik i isto tako prenose zvuk.

Također, jedna od tema bila je namjena i uloga zlata u povijesti, a predavanje je uz opće oduševljenje publike završio Ubuntu kontribucionizmom novom društvenom paradigmom koja u svojoj konačnici odbacuje novac te sve negativnosti i podjele koje u sadašnjim oblicima upotrebe stvara.

Zadnje predavanje u trajanju od oko tri sata održao je Semir Osmanagić, osnivač Fondacije "Arheološki park: Bosanska piamida Sunca", koji je u prvom dijelu prezentirao istraživanja vezana uz fenomen kamenih kugli na više područja Bosne i Hercegovine, ali i na cijeloj Zemlji.

U nastavku predavanja istaknuo je znanstvene potvrde arheološkog područja Visoko, s detaljnom prezentacijom Piramide Sunca i povezanost s tunelima Ravne, uz isticanje istraživački potvrđenih energetskih karakteristika tih objekata.

Više puta publika je vrlo snažnim pljeskom prekidala predavanje, uz ovacije svim predavačima na samom kraju.

Nakon službenog dijela predavanja druženje s publikom nastavljeno je uz zvuk gongova koji je ovaj put stvarao i Michael Tellinger, potpisivanje autorskih knjiga te zajedničko slikanje s predavačima.

Na kraju, zajednički zaključak je: ova Međunarodna konferencija bila je na razini jedne sasvim druge dimenzije svijesti, oslobođena svakodnevnih dogmi i matrixa koji nas okružuju. Jednostavno, predstavljanje potrebnog pravca daljnjeg razvoja prirodnih i društvenih odnosa te čovječanstva u cjelini.

Spajajući profesionalnu i priznatu istraživački snagu neovisnih predavača te provokativnost i aktualnost tematike, organizator je vrlo mudro upotrijebio ovu Konferenciju za promociju i promidžbu sajma MYSTIC-ORGANICA, 15.- 18.10. 2015., središnjeg sajamskog događanja u ovom dijelu Europe vezanog uz zdravo i komplementarno življenje.

Jednako tako, u prilog mu ide i određena izvjesnost da Klaus Dona, austrijski neovisni istraživač arheoloških artefakata svoje epohalno otkriće ekskluzivno prezentira upravo na tom sajmu.

O tome ćemo uskoro znati više.

Komentar Žane Hinek, sudionice Konferencije: Savršeno! Savršeno! Dostojno najboljih svjetskih konferencija. Bravo Mystic tim!!! Veliko HVALA na velikom utjecaju pozitivnih promjena u svijesti naše regije. Iskren respect

 

O međunarodnoj konferenciji "DREVNE TEHNOLOGIJE I BUDUĆNOST ČOVJEČANSTVA" (download)