Zagrebački holding HrvatskiEnglishMapa weba
 

O sajmu

SAJMOVI ENERGETSKE UČINKOVITOSTI  objediniti će tri sajma:

INTERKLIMA ENERGETIKA  ZELENA GRADNJA

Izlagačko-programski sadržaj ovog sajamskog termina daje naglasak na energetski štedljivim tehnologijama i sustavima opremanja objekata te povećavanju svijesti o korištenju energije i topline, energetskoj učinkovitosti i mjerama uštede energije.

INTERKLIMA je bienalni sajam  sa dugogodišnjom  tradicijom i uspješnom organizacijom. Vodeći  je regionalni sajam opreme za grijanje, hlađenje, klimatizaciju i obradu pitkih voda te nezaobilazno mjesto u poslovnom kalendaru vodećih domaćih i svjetskih proizvođača.

ENERGETIKA se fokusira na područje obnovljivih izvora energije te predstavlja važnu platformu za proizvođače, zastupnike , distributere, pružatelje usluga  i partnere energetskog sektora.

ZELENA GRADNJA u središte stavlja planiranje, projektiranje, izgradnju i rekonstrukciju objekata ne energetski učinkovit i ekološki prihvatljiv način. 

Kombinacija poslovnog sajma i sajma namijenjenog širokoj  publici.

Inovativni razvoj u izgradnji, grijanju, klimatizaciji, upotrebi energije i sanitarne opreme predstavlja se  stručnim posjetiteljima, ali  i  privatnim graditeljima i obnoviteljima.