Zagrebački holding HrvatskiEnglishMapa weba
 

O sajmu

Turizam kao djelatnost najčešće povezujemo s odmorom i opuštanjem, sportom, pristupom kulturi i prirodi, te ga stoga treba planirati i prakticira kao povlašteno sredstvo individualnog i kolektivnog ispunjenja, potiče ljude da otvore um, kao nezamjenjiv čimbenik samoobrazovanja, međusobne tolerancije i učenja o legitimnim razlikama između naroda, regija, kultura.

Turizam je najdinamičniji i najkonkurentniji gospodarski sektor u Hrvatskoj, čiji udjel u BDP-u se približava brojci od 10%.

Ogromne mogućnosti za razvoj turističkih potencijala leže u razvoju i unapređenju specifičnih oblika turizma, kako na obali, tako i u kontinentalnom dijelu.

Produženje turističke sezone kroz atraktivnu i raznoliku ponudu ostaje  važna odrednica daljnjeg razvitka sukladno ciljevima akcije "HRVATSKA 365".

Zagrebački velesajam u vremenu od 26. do 28. studenog 2016. godine na svojim izložbenim prostorima priprema Međunarodni sajam turizma ITF Zagreb, s osnovnim ciljem stvaranja  atraktivne ponude predstavljanjem raznovrsnih specifičnih oblika turizma domaćem i međunarodnom emitivnom tržištu posebnih interesa.

Uvrstite ITF Zagreb u svoj poslovni plan za 2016.

Pripremite se za sudjelovanje na ovom događanju te pozovite svoje poslovne partnere s kojima ćete na najbolji način ostvariti svoje ciljeve, prezentirati svoje uspjehe i upoznati na svom izložbenom prostoru poslovnu i stručnu posjetu s vašim radom.

ITF  je jedinstven i najučinkovitiji  marketinški alat na nacionalnom nivou kojim se promovira turistička ponuda u različitim aspektima  i koji okuplja sve dionike koje turistička ponuda obuhvaća.

Očekujemo Vas!