Zagrebački holding HrvatskiEnglishMapa weba
 

O sajmu

SAJMOVI ENERGETSKE UČINKOVITOSTI  objediniti će tri sajma:

ZELENA GRADNJA INTERKLIMA ENERGETIKA 

Izlagačko-programski sadržaj ovog sajamskog termina daje naglasak na energetski štedljivim tehnologijama i sustavima opremanja objekata te povećavanju svijesti o korištenju energije i topline, energetskoj učinkovitosti i mjerama uštede energije.

INTERKLIMA je bienalni sajam  sa dugogodišnjom  tradicijom i uspješnom organizacijom. Vodeći  je regionalni sajam opreme za grijanje, hlađenje, klimatizaciju i obradu pitkih voda te nezaobilazno mjesto u poslovnom kalendaru vodećih domaćih i svjetskih proizvođača.

ENERGETIKA se fokusira na područje obnovljivih izvora energije te predstavlja važnu platformu za proizvođače, zastupnike , distributere, pružatelje usluga  i partnere energetskog sektora.

ZELENA GRADNJA u središte stavlja planiranje, projektiranje, izgradnju i rekonstrukciju objekata ne energetski učinkovit i ekološki prihvatljiv način. 

Na sajmu ZELENA GRADNJA prezentirat će se proizvođači energetski učinkovitih građevinskih materijala, građevinske stolarije, rasvjete, opreme za unutarnje uređenje te tehničko-tehnološka rješenja koja podižu energetsku učinkovitost zgrade u svim fazama vijeka trajanja.

Uz izložbeni dio, sajam će pratiti i bogat program stručnih predavanja, radionica te prezentacije pojedinih izlagača.

Vjerujemo da će sve poduzete aktivnosti pridonijeti ispunjenju ciljeva nastupa izlagača a sajam ZELENA GRADNJA postati središnje mjesto okupljanja poslovnih i stručnih ljudi graditeljske struke u Hrvatskoj.

Kombinacija poslovnog sajma i sajma namijenjenog širokoj  publici

Inovativni razvoj u izgradnji, grijanju, klimatizaciji, upotrebi energije i sanitarne opreme predstavlja se  stručnim posjetiteljima, ali i privatnim graditeljima i obnoviteljima.