Zagrebački holding HrvatskiEnglishMapa weba
 

O sajmu

Dva tradicionalna bienalna sajma INTERGRAFIKA 23. međunarodni sajam grafičke industrije i papira i MODERNPAK 28. međunarodni sajam ambalaže i pakiranja održavaju se na Zagrebačkom velesajmu od 31. 5. - 3. 6. 2017..

Na jednom mjestu okupit će se svi značajni svjetski i domaći proizvođači opreme, gotovih proizvoda i pomoćnih materijala iz područja grafičke industrije, industrije papira, ambalaže i pakiranja.

Njihov nastup na ovim sajmovima dovoljan je pokazatelj da su INTERGRAFIKA i MODERNPAK najznačajniji sajmovi grafičke i ambalažne industrije u regiji.

Današnji kupci traže drugačija, inovativna i personalizirana rješenja i proizvode. I grafička i ambalažna industrija moraju se prilagođavati njihovim potrebama.

Grafička komunikacija i ambalaža sastavni su dio marketinga nekog proizvoda.

Svjesni su toga i proizvođači i kupci usluga.

Neovisno na koji način i u kojoj grani industrije grafički komuniciramo potrebe tržišta i nove tehnologije su sve intenzivnije i zahtjevnije.

Američka istraživanja pokazala su da današnji kupac više nije toliko lojalan jednom brendu te su promjene brže i češće.

Stalno traže nešto novo od proizvoda koji kupuju. Funkcionalnost ambalaže, ekološki materijali, grafički dizajn samo se neki od elementa koji prodaju proizvod.

Upravo u tom smjeru, u znaku razvoja trendova i prezentacija tehnoloških i suvremenih rješenja održavaju se i ovogodišnji sajmovi INTREGRAFIKA i MODERNPAK.

Na jednom mjestu dobit ćete sveobuhvatan uvid u najnovije trendove i inovacije iz obje industrije, izravne poslovne kontakte i susrete uživo s renomiranim domaćim i stranim izlagačima.

Poslovnoj i širokoj publici predstavit će se put od dizajna preko tiska pa sve do prodaje i prezentacije gotovog proizvoda krajnjem korisniku.

Redovna edukacija bitan je čimbenik ukoliko želite biti konkurentni na tržištu stoga smo izložbeni dio sajma upotpunili bogatim stručno pratećim programom.

Pod geslom "I LOVE PRINT" ponovo će se održati Dani karijera u grafičkoj i ambalažnoj industriji.

MODERNPAK i INTERGRAFIKA afirmirali su se kroz godine kao nezaobilazan poslovno promidžbeni susret ponuđača i kupaca kao i stručnjaka iz zemlje i inozemstva.