Zagrebački holding HrvatskiEnglishMapa weba
 

DANI LJEPOTE 2016

S ponosom Vam najavljujemo

18. IZDANJE SAJMA DANI LJEPOTE
vodeći događaj u regiji za profesionalce u području ljepote te međunarodnu platformu za kozmetičku, wellness, fitness i hairstyle industriju

Pridružite nam se da zajednički proslavimo naš 18. rođendan, našu punoljetnost!

Sajam je posvećen različitim sektorima industrije ljepote: kozmetika, prirodni preparati, zdravlje, ambalaža, kozmetički i Spa saloni, kosa, nokti, fitness, modni accessories.

Tijekom tri dana očekuje vas bogat program, predavanja, prezentacije i radionice.

Sretni smo što možemo istaknuti da sve naše uspješno započete projekte nastavljamo i dalje. 

SKIN CENTAR - bogata ponuda proizvoda dermatoloških brendova po povoljnim sajamskim cijenama.

Tražite prirodnu kozmetiku bez štetnih sastojaka? Ponovo je s nama ZELENA ZONA gdje na jednom mjestu možete pronaći najveći izbor proizvoda za njegu tijela i lica napravljenih isključivo od prirodnih sastojaka. 

Za vrijeme trajanja sajma na otvorenoj pozornici u samom paviljonu odvijat će se vrlo zanimljiv program bogat korisnim informacijama i novinama iz "industrije ljepote".

Natjecanje profesionalnih vizažista organizira Callegari, talijanska škola mode i dizajna, u subotu 12. ožujka s početkom u 15.00 

Dani ljepote mjesto su mogućnosti za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti sa posjetiteljima.

Počastite se nekim od brojnih tretmana, obnovite svoju kozmetičku torbicu novim make up proizvodom, osvježite svoju garderobu za proljeće nekim novim komadom nakita.

Razmazite se i ugodite sebi.

Dođite i saznajte koji su novi trendovi šišanja, farbanja i friziranja za predstojeću sezonu.

I ove se godine održava međunarodno natjecanje modeliranja i dizajna noktiju na temu LOVE ANIMALS.

Natjecateljski program okupiti će mnogobrojne majstore/ice modeliranja i dizajna noktiju iz cijele Europe, a ujedno će se prezentirati i najmodernije tehnike i ideje nail-industrije.

Novac od kotizacija donirat će se izabranom društvu za zaštitu životinja.

Kao i svake godine prvi dan sajma tradicionalno je posvećen frizerskim i make up natjecanjima učenika srednjih strukovnih škola

Sva tri dana učenici srednjih strukovnih škola za sve posjetitelje pružat će niz besplatnih kozmetičkih tretmana poput tretmana lica, prirodne njege noktiju, šminkanje za dnevni make up.

Održat će se i brojne radionice poput KRYOLAN FACEPAINTING & FANTASY MAKE-UP

DANI LJEPOTE&FITNESSA nude mogućnost osobnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima, a posjetiteljima ukupnost ponude na jednom mjestu uz jedinstven doživljaj interakcije uz edukativne i show programe i radionice gdje im se prezentiraju trendovi i kreativne ideje ove vrlo dinamične industrije i struke.

 Partneri suorganizatori za fitness: