Zagrebački holding HrvatskiEnglishMapa weba
 

O sajmu

Ploviti, otkrivati, živjeti …
 
Zagrebački sajam nautike održat će se od 22. do 26. veljače 2017. u paviljonima Zagrebačkog velesajma, a u svom 26. izdanju očekujemo svjetske proizvođače brodova, jedrilica, glisera, čamaca, skutera, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, obuće, odjeće, opreme i pribora za ronjenje, ribolov, jedrenje i ostale sportove na vodi.

Svoje usluge ponudit će mnogobrojne hrvatske marine, čarter tvrtke, brodogradilišta, te agencije, klubovi, institucije i udruženja vezana za nautiku i nautički turizam.
 
Zagrebački sajam nautike nezaobilazno je mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih proizvođača plovila, ali i domaćih brodograditelja.
 
Hrvatski brodograditelji prepoznali su Zagrebački sajam nautike kao mjesto gdje hrvatska poslovna izvrsnost, tradicija i iskustvo, uprizoreno u elegantne brodice oduševljava posjetitelje i buduće nautičare, pa stoga i ove godine brojna plovila iz hrvatskih škverova plove prema paviljonima Zagrebačkog velesajma.
 
Sajam nautike pratiti će i mnogobrojni stručni skupovi u organizaciji udruga malih brodograditelja, a biti će tu i bazen u kojem će ronioci iz Hrvatske i inozemstva demonstrirati svoje umijeće i još mnogo atraktivnih sadržaja zbog kojih se isplati biti na ovom sajmu.
 





Medijski pokrovitelj: