Zagrebački holding HrvatskiEnglishMapa weba
 

O sajmu

Ploviti, otkrivati, živjeti ...

Zagrebački velesajam s ponosom najavljuje svoj jubilarni 25. Zagrebački sajam nautike, koji će se odvijati u slavljeničkom ozračju uspješnog poslovanja i kontinuiranog pozicioniranja kao središnjeg mjesta susreta nautičke branše u Hrvatskoj i regiji.

U prepuna četiri paviljona, ljubiteljima nautike predstavit ćemo vrhunsku ponudu jahti, glisera, čamaca, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, opreme za ronjenje, jedrenje i druge sportove na vodi.

Hrvatski brodograditelji prepoznali su Zagrebački sajam nautike kao mjesto gdje hrvatska poslovna izvrsnost, tradicija i iskustvo, uprizoreno u elegantne brodice oduševljava posjetitelje i buduće nautičare, pa stoga i ove godine brojna plovila iz hrvatskih škverova plove prema paviljonima Zagrebačkog velesajma.

Svoje usluge ponudit će mnogobrojne hrvatske marine, čarter tvrtke, brodogradilišta, te agencije, klubovi, institucije i udruženja vezana za nautiku i nautički turizam.

Zagrebački sajam nautike, marinu u srcu Zagreba razgledati će više od 25.000 posjetitelja, a pripremljen je i bogat fond nagrada naših izlagača.