Zagrebački holding HrvatskiEnglishMapa weba
 

Sport fest

Ove jeseni u Zagrebu nas očekuje prava sportska poslastica.

Na Zagrebačkom velesajmu, od 5. do 8. listopada, održat će se najveća sportska manifestacija u ovom dijelu Europe.

SPORT FEST je specijalizirani događaj koji se sastoji od sajma, konferencije i zabavne zone.

U četiri dana sportske zabave, u paviljonima Zagrebačkog Velesajma, okupit će se sportski klubovi, savezi, tvrtke i zaljubljenici u sport iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH, Mađarske, Austrije, Italije…

Na sajmu organizirano je 10.000m2 izložbenog prostora, na kojem će svoje proizvode, usluge, ideje i projekte predstaviti najvažnija sportska imena iz ovog dijela Europe.

SPORT FEST je idealna prilika za prikupljanje najnovijih informacija iz industrije sporta, upoznavanje konkurencije, povezivanje s tržištem te sklapanje poslova i vrijednih poznanstava.

Organizatori Sport Festa na konferenciju, dovode etablirana imena i eminentne stručnjake koji će svoje znanje i informacije o sportskim trendovima budućnosti podijeliti kroz niz različitih tema.

Konferencija Sport Festa namijenjena je studentima sa sportskih i ekonomskih fakulteta, poslovnim ljudima i profesionalcima iz svijeta sporta te cjelokupnoj sportskoj obitelji kao što su igrači, treneri, navijači, zaposlenici klubova i drugi profesionalci iz sportske industrije.

U četiri dana trajanja festivala, očekuje se više 10-ak tisuća posjetitelja različitih preferencija. Za sve njih organiziramo veliku Fan zonu, kids corner, atraktivna natjecanja, vintage kutak, turnire te brojne aktivnosti koje smo pripremili za najveće sportsko događanje u regiji.

Početkom listopada u Zagrebu nas očekuje vrhunska zabava! Više informacija možete pronaći na službenoj internetskoj stranici Sport Festawww.sportfest2017.com.

Sportski pozdrav!