Press

Saznajte više
DENTEX - VODEĆI REGIONALNI SAJAM DENTALNE MEDICINE

DENTEX, međunarodni sajam dentalne medicine zajednički organiziraju Zagrebački velesajam i Hrvatska komora dentalne medicine.

Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske.

Sajam će na jednom mjestu okupiti sve najznačajnije proizvođače i dobavljače dentalne opreme, pribora i usluga i istovremeno omogućiti njihovu neposrednu komunikaciju s poslovnim partnerima, klijentima, kupcima, cijelom dentalnom strukom iz Hrvatske i okolnih zemalja. 

Na sajmu će biti prisutno više od 300 izlagača iz 31 zemlje svijeta, a riječ je o vodećim proizvođačima dentalnih uređaja, aparata, pribora i opreme.

Predstavit će se novi trendovi i tehnologije u dentalnoj medicini za liječnike dentalne medicine, dentalne tehničare i dentalne asistente.

Bogatu izložbu nadopunjavaju aktualne teme stručnog programa kao i edukativne i atraktivne demonstracije novih tehnika i tehnologija, što sajam kao cjelinu čini dobro osmišljenim i široko prepoznatim i prihvaćenim projektom.

Posebno ističemo program kvalitetnih pratećih događaja koji koreliraju s tekućim temama iz svijeta dentalne medicine i pretvaraju DENTEX u referentno mjesto susreta stručnjaka, predstavljanja noviteta i stjecanja uvida  u mogućnosti novih tehnologija.

Od stručnog programa izdvajamo 9. međunarodni kongres novih tehnologija u dentalnoj medicini - polivalentna praksa K4 koji je na rasporedu u petak 20. i subotu 21. svibnja.

Na kongresu namijenjenom svim djelatnicima u dentalnoj struci (liječnicima dentalne medicine, dentalnim tehničarima i dentalnim asistentima) sudjeluju vodeći svjetski predavači, a posebno zanimljivo bit će prvo 3D predavanje.

Obrađivat će se aktualne teme.

Kongres organiziraju komore Hrvatske, Slovenije, Federacije Bosne i Hercegovine i Makedonije, a partner kongresa je komora Srbije.

Najavljujemo svakodnevno izvođenje operacijskih i drugih zahvata u LIVE ORDINACIJI, radionice u dentalnom laboratoriju, pravno, porezno i inspekcijsko savjetovanje za cijelu dentalnu struku te prezentacije i promocije izlagača. 

Teme kongresa - izazovi održavanja nasadnih instrumenata, harmonija oblika i boje zuba, izazovi pri cementiranju potpuno keramičkih restauracija, brza rješenja u lateralnom segmentu, magija jednoposjetne terapije u dentalnoj medicini, paradontalna plastična kirurgija-operacijski zahvat i praćenje bolesnika, jednoposjetna opskrba zuba-nove tehnike instrumentacije i pripreme kanala za punjenje te ispun kaviteta, mogućnosti implanto-protetskih rehabilitacija kod jako atrofiranog distalnog dijela maxile, proširena vertikalna supraglotična laringotomija sa primarnom rekonstrukcijom, trenutno stanje u nanotehnologiji i dentalnoj medicini, suvremena terapija skeletalnih anomalija klase III, strategije za minimalno invazivnu endodonciju, koristi i ograničenja terapije TMD pomoću okluzalnih udlaga.

Teme radionica u ordinaciji - dezinfekcija i sterilizacija, primjena CAD/CAM tehnologije u ordinaciji-terapija u jednoj posjeti-izrada inlaya i izrada krunice, izrada i održavanje sportskog štitnika, održavanje higijene na implantatima, održavanje i podmazivanje aparature i instrumenata, oralna higijena nakon implantiranja, preparacija za potpuno keramičke nadomjeske, imedijatna izrada nadomjeska u estetskoj zoni s odgovarajućim implantološkim sustavom, podlaganje totalnih proteza, brza rješenja u lateralnom segmentu, magija jednoposjetne terapije u dentalnoj medicini, izbjeljivanje zubi.

SVEČANO OTVORENJE

Sajam će otvoriti doc. dr. sc. Dario Nakić, ministar zdravlja Republike Hrvatske, u četvrtak, 19. svibnja 2016. u 14.00 sati u paviljonu 5 na Zagrebačkom velesajmu.

RADNO VRIJEME ZA POSJETITELJE

19. i 20. 5. 2016. (četvrtak i petak)
10:00 - 18:00 sati
21. 5. 2016. (subota)  
08:30 - 18:00 sati

CIJENA ULAZNICA:

Ulaznica za jednokratni posjet 30,00 kuna
Ulaznica za jednokratni posjet učenika, studenata i umirovljenika 20,00 kuna
Ulaznica za stalni posjet 70,00 kuna
Katalog   15,00 kuna

POGODNOSTI ZA POSJETITELJE:

HŽ putnički prijevoz, posjetiteljima sajmova iz Hrvatske i Slovenije odobravaju 40% popusta na cijenu povratne karte.

HERTZ rent a Car, popust na cijene najma automobila: za izlagače 25% popusta, za posjetitelje 15% popusta.

PRESS CENTAR

Na usluzi je novinarima svakoga dana u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma. Telefon: 01/6503-524, zv.press@zgh.hr

Kontakt za medije:

Nataša Mrđen Budisavljević
voditeljica Odnosa s javnošću
+385 1 6503 498
099/ 8036 920
nmrden@zgh.hr, zv.press@zgh.hr