Press

Saznajte više
NATJECANJE UČENIKA NA DANIMA LJEPOTE&FITNESSA

Već tradicionalno prvi dan sajma DANI LJEPOTE&FITNESSA posvećen je učenicima i učeničkim natjecanjima.

Budući frizerski i make up majstori imali su priliku pokazati što su naučili i krije li se među njima i neka buduća kreativna zvijezda svog zanata.

U organizaciji Zagrebačkog velesajma i Udruženja obrtnika grada Zagreba – ceh frizera održalo će frizersko natjecanje učenika.

U natjecanju je sudjelovalo 46 učenika iz 8 srednjih strukovnih škola iz Oroslavlja, Dugog Sela, Samobora, Vinkovaca, Slatine, Varaždina, Đakova i Zagreba.

Mladi frizeri natjecali su se u tri kategorije: dnevna frizura na raspuštenoj dugoj kosi, svečana niska punđa (španjolka) na dugoj kosi te muško moderno šišanje.

Članovi ocjenjivačkog suda bili su: Marija Hercigonja, Mario Vidaček i Josip Križnjak.

Učilište Profokus u suradnji s Zagrebačkim velesajmom organizirao je make up natjecanje učenika na temu "Zvjezdana prašina".

Tema je inspirirana magičnim nebom i filmskim spektaklom "Star Wars"

Na natjecanje su se mogli prijaviti učenici srednjih škola: kozmetičari, vizažisti, frizeri stilisti i svi vizažisti amateri koji su spretni u uljepšavanju lica

Svoju spretnost i kreativnost pokazalo nam je 9 mladih natjecateljica: Mia Čubelić, Janja Celcer, Magdalena Turkalj, Tena Mutnjaković, Marta Šlember, Lucija Paska, Lucija Pišćević, Vanessa Pušec i  Vida Zvonarek.

Svi natjecatelji pokazali su zavidno znanje, stručnost i kreativnost, a titule najboljih odnijeli su:

  • make up natjecanje Lucija Pask
  • muški model moderno šišanje Anamarija Kristić
  • ženski model dnevna frizura Paulina Mudrinjak
  • ženski model frizura svečana niska punđa Ana Jačmenjak

Na izložbenom prostoru učenici kozmetičkog smjera sva tri dana pružat će niz besplatnih kozmetičkih tretmana poput tretmana lica, korekcije obrva i parafinska njega ruku.