Press

Saznajte više
OKUSI I MIRISI HRVATSKE U PAVILJONU 8

Paviljon 8 Zagrebačkog velesajma do nedjelje, 26. veljače mjesto je gdje će se prožimati mirisi i okusi najfinijih jela, vrhunska kapljica, zdrava prehrana. 

"Sljubljivanjem" sajmova Nautike i Hotel&Gastroteh izgradili smo zaokruženu cjelinu hrvatske nautičke ponude i enogastronomije.

Na jednom mjestu povezali smo sve proizvođače, distributere i izlagače koji kroz nautiku i gastronomiju mogu ponuditi najbolje od sebe u svrhu snaženja hrvatske turističke ponude.
 
Svakodnevno u organizaciji Hrvatskog kuharskog saveza održat će se kulinarske radionice na kojima zainteresirani posjetitelji mogu sudjelovati u pripremi jela uz najbolje hrvatske kuhare i ukrašavati torte uz pomoć vrhunskih slastičarskih majstora.

Oni najspretniji osvojit će vrijedne kulinarske nagrade
 
Ugostiteljsko-turističko učilište Zagreb održat će prezentaciju znanja i vještina svojih učenika kao i radionice za prigodno serviranje stola, posluživanje gostiju i barmenski show.
 
Na već tradicionalnom kulinarskom natjecanju CRO TOP 10, u subotu 25. veljače vrsni hrvatski kuhari stvarat će mala kulinarska remek djela od namirnica s kojima će se upoznati neposredno prije natjecanja.

Svoje proizvode po odličnim sajamskim cijenama nude i mali proizvođači i obiteljsko poljoprivredna gospodarstva.
 
Na sajmu se premijerno prezentira i mobilna kuća HEDONIST LUXURY velika 36 m2 sa natkrivenom terasom 23.5 m2, kompletno opremljena sa svim unutarnjim i vanjskim namještajem predviđenu za potrebe kampova viših kategorija.