Press

Saznajte više
OTVORENI DANI LJEPOTE&FITNESSA

Danas su na Zagrebačkom velesajmu otvoreni sajmovi DANI LJEPOTE&FITNESSA.

"Najljepši" sajam Zagrebačkog velesajma od početka je poznat kao mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih i domaćih proizvođača i distributera kozmetičkih i frizerskih brendova.

Pozdravnu riječ uputila je Danijela Franić, članica Uprave Zagrebačkog holdinga. Navela je da na sajmu izlaže 265 izlagača iz 22 zemlje te pozvala sve zainteresirane da posjete sajam u što većem broju.

Sajam je otvorio gradonačelnik grada Zagreba, gospodin Milan Bandić. Izrazio je zadovoljstvo što najljepši sajam Zagrebačkog velesajma kontinuirano svake godine bilježi rast u broju izlagača i posjetitelja.

DANI LJEPOTE&FITNESSA održavaju se u paviljonima 8, 8a, 9, 11A, 11a, 11b, 11c i Toplom prolazu.

Sajam je namijenjen kako širokoj publici tako i profesionalcima koji na sajmu izmjenjuju iskustva, ostvaruju kontakte i prezentiraju svoje proizvode i usluge.

Za vrijeme trajanja sajma na otvorenoj pozornici u samom paviljonu odvijat će se vrlo zanimljiv program predavanja, natjecanja i prezentacija bogat korisnim informacijama i novitetima iz "industrije ljepote". 

Frizersko i make up natjecanje učenika srednjih strukovnih škola, make up natjecanje za profesionalce, međunarodna izložba radova natjecatelja u Nail artu, natjecanje u microbladingu i japanskom iscrtavanju obrva, modne revije Callegarija i UMAH-a samo su dio bogatog programa.

Na Danima fitnessa izdvajamo 2. kongres fitness učilišta te Otvoreni kup Hrvatske u plesu.

DANI LJEPOTE&FITNESSA traju do nedjelje, 12. ožujka.

Cijena ulaznice iznosi 30,00 kuna, a za učenike, studente i umirovljenike 20,00 kuna.

Radno vrijeme je od 10,00 do 19,00 sati.