Press

Saznajte više
OTVORENI SAJMOVI BIAM i ZAVARIVANJE

Danas su na Zagrebačkom velesajmu otvoreni bienalni poslovni sajmovi BIAM i ZAVARIVANJE

"Na samom početku s velikim zadovoljstvom mogu istaći da prva polovica poslovne godine na Zagrebačkom velesajmu uspješno nastavlja svoj niz. 

Bienalni sajmovi BIAM i ZAVARIVANJE bilježe rast od 50%, naturalno i financijski.

Predstavit će se više od 270 izlagača iz 26 zemalja i idealna su prigoda da se poslovnim posjetiteljima i partnerima predstavi posljednja tehnološka dostignuća i tehnologija s područja alatnih strojeva, zavarivanja i antikorozivne zaštite. 

Ovogodišnji termin obogaćen je novom temom SAPO - sajmom podugovaranja.

Osluškujući tržište i svjetske trendove tema podugovaranja u doba globalizacije neophodna je budući se traže specijalizirani stručnjaci za određenu djelatnost, a u cilju nepotrebnog rasipanja resursa.

Potreba za vanjskim izvođačima velika je kao i iskazan poslovni interes za ovu temu.

Zagrebački velesajam, kako sam i u prijašnjim govorima već istakla, radi na intenzivnoj međunarodnoj suradnji, a jedan od partnera u toj aktivnosti je i Hrvatska gospodarska komora.

Gospodarsko izaslanstvo koje sačinjava dvadesetak tvrtki iz Turske, u organizaciji Sivas Chamber of Commerce and Industry, posjetit će sajam BIAM i Zavarivanje 22. travnja kako bi se održali poslovni susreti i B2B razgovori između predstavnika hrvatskih i turskih tvrtki.“ rekla je na otvorenju sajma dr. sc. Dina Tomšić, voditeljica podružnice Zagrebački velesajam.

Sajmove je svečano otvorio gospodin Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba istaknuvši zadovoljstvo viđenim i napravljenim na Zagrebačkom velesajmu.

Sajmovi su otvoreni do petka, 22. travnja, a ulaz je besplatan.