Press

Saznajte više
ULTIMATE DANCE EXPLOSION

Program Ultimate Dance Explosion nastavak je na prošlogodišnju uspješnu suradnju Zagrebačkog velesajma i Plesnog kluba Megablast.

Osim Otvorenog kupa Hrvatske u plesu Ultimate Dance Explosion nudi cijeli vatromet i eksploziju sadržaja vezanih uz ples.

Bit će tu plesnih radionica, video igrica vezanih uz ples, široka ponuda opreme za ples, foto i video studio, gadgeta i suvenira sa eventa.

Ovogodišnji Otvoreni kup Hrvatske u plesu jedinstven je po tome što je prvo natjecanje u Hrvatskoj koje će održati se na 2 plesna podija. 

Velik interes za ovo natjecanje potvrđuje i činjenica  da će na njemu nastupiti oko 1000 natjecatelja iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja.

Natjecanje će se održati u petak i subotu u 5 dobnih skupina: mini kids (do 7 godina), djeca (do 11 godina), juniori (od 12 do 15 godina), seniori (od 16 godina) i seniori 2 (od 32 godine).

Sudionici će se natjecati u plesnim kategorijama: pojedinci, pojedinke, parovi, trio, grupe i timovi (od 3 do 7 plesača), formacije (od 8 do 24 plesača) i produkcije (od 25 plesača).

Posjetitelji će moći uživati u širokom spektru plesnih disciplina: break dance/b-boying, hip-hop, electric boogie/popping, disco dance, street show, step, show dance, jazz dance, modern/suvremeni ples, salsa, salsa shine, disco fox i bachata.

Natjecanje se održava pod okriljem Hrvatskog show dance saveza (HSDS), a po pravilima International Dance Organization (IDO) čiji je HSDS član.