O sajmu

Na izložbenim prostorima Zagrebačkog velesajma se u terminu od 24. do 27. travnja 2018. održavaju se sajmovi: BIAM  -  24. međunarodni sajam alatnih strojeva, alata sa temom SAPO - sajam podugovaranja i ZAVARIVANJE -  27. međunarodni sajam zavarivanja i antikorozivne zaštite.

Ova dva sajma spadaju među najstarije projekte Zagrebačkog velesajma s tradicijom duljom od 40 godina, a prvenstveno su  orijentirani na primarne i sekundarne gospodarske djelatnosti.


Kao takvi su idealna prigoda za:

  • predstavljanje i promociju novih tehnologija i sustava iz područja alatnih strojeva i alata, strojeva za obradu raznih materijala, zavarivanja, zavarenih konstrukcija, materijala, komponenti, automatizacije proizvodnje i procesa (robotika, software i inženjering), naprednih tehnologija, mjerne tehnike, kontrole kvalitete i antikorozivne zaštite,
 
  • okupljanje sruke, izravni kontakt ponude i potražnje, te povezivanje proizvođača, distributera, poduzetnika i investitora industrijskog sektora,
 
  • edukaciju, transfer tehnologije i stručno usavršavanje.

U današnje vrijeme globalizacije neophodna je specijalizacija i izvrsnost za određenu djelatnost budući tehnologija izrade traži specijalizirane subjekte kako bi određeni projekt mogao ugledati svjetlo dana.

Zanimanje za sudjelovanje na ovoj grupi sajmova, kako poslovnih posjetitelja tako i izlagača raste iz godine u godinu i za više od 30%.


Očekujemo nastavak ovog trenda obzirom na dosadašnje rezultate i iskazanih najava za sudjelovanjem. Sajam je popraćen posebnim interesom poslovne i stručne publike, kako iz hrvatske, tako i iz zemalja okruženja.
 
Sajmove prati i bogat stručno prateći program iz područja industrijsko-prerađivačkog sektora, Energetike, ICT sektora itd.
 
Ovim business networkingom želimo inicirati međusobnu poslovnu suradnju i pozitivno utjecati na poslovnu aktivnost u sektoru industrije.
 
Nakon dosadašnjih predstavljanja i uspjeha koje su polučili robotska košarka i RoboHokej na prethodnim sajmovima, stručni medijski pokrovitelj IRT 3000 i za ovu godinu priprema novu robotsku atrakciju.


Sajmovi će biti održani u paviljonima 8, 8a i 9 te na otvorenom izložbenom prostoru uz paviljone.
 
Cijene izložbenog prostora:

  • (0001) Paviljonski izložbeni prostor-neuređeni 329 kn/m2
  • (0130) Standardno uređeni izložbeni prostor 620 kn/m2
  • (0011) Otvoreni izložbeni prostor  200 kn/m2

Za prijavljene veće izložbene prostore odobravamo količinske popuste i do 12%.
 
Također, ranijom prijavom izlaganja ostvarujete dodatni popust na cijenu izložbenog prostora (0001, 0130, 0011) i to:

  • 15% - prijavom izlaganja do 24.11.2017.
  • 12% - prijavom izlaganja do 22.12.2017.
  • 10% - prijavom izlaganja do 24.01.2018.
close-icon