Saznajte više
O sajmu

INTERLIBER, međunarodni sajam knjiga i učila, okuplja svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva s najvećom ponudom knjiga i učila na jednom mjestu promovirajući knjigu, znanje i znanost.

Po svom značenju Interliber nadilazi nacionalne okvire i dobiva sve veći međunarodni značaj što potvrđuje povećanje broja inozemnih izlagača.

Svi najznačajniji domaći nakladnici predstavljaju na Interliberu bogat program svojih novih izdanja i najbolje naslove domaće i svjetske književnosti, dokazujući da nakladništvo u Hrvatskoj zna i pronalazi put do ljubitelja knjige.

Posjetitelje sajma u prepunim paviljonima Zagrebačkog velesajma očekuje pregršt novih naslova, promocije knjiga, gostovanja domaćih i inozemnih pisaca, dodjele književnih nagrada, edukativne radionice, čitaonice, glazba, zabava…

ZNANSTVENI KVART

I ove godine posjetitelje Interlibera očekuje šarolik program znanstvene kulture u sklopu kojeg će posjetitelji moći sudjelovati u raznim INTERAKTIVNIM POKUSIMA I RADIONICAMA, iskusiti TEHNOLOŠKE INOVACIJE te se opustiti u mini ZABAVNOM PARKU.
 
Program Znanstvenog kvarta izvodit će brojne udruge, studenstke sekcije, znanstveni instituti, muzeji te istaknuti pojedinci iz znanstvene zajednice, a bit će definiran prema ciljnim skupinama i znanstvenim disciplinama.

Stoga, rezerviraj vrijeme od 7. - 12. 11. 2017. za druženje i učenje kroz zabavu.
 
Dođi u Znanstveni kvart, bez straha pitaj i eksperimentiraj!
 
Organizator projekta je Zajednica nakladnika i knjižara Hrvatske u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom. Izvršni realizator je Produkcijski tim.

Informacija za edukatore:

Prijave za programski dio su otvorene do 8.10.2017. Iste se vrše putem online obrasca
 
Info kontakt: jelena.filipaj@proteam.hr

Sajam Interliber je i jedinstvena prilika za poslovne susrete i umrežavanje nakladnika, knjižara, knjižničara, autora i agenata te organizaciju stručnih skupova.
 
Posebnim programom obilježit će se jubilarno 40. izdanje Interlibera.

Interliber se održava pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba.

INTERLIBER:

  • 40. godina tradicije
  • više od 300 izlagača iz 13 zemalja svijeta
  • oko 130 000 posjetitelja
  • preko 200 pratećih programa i 100 gostiju