O sajmu
PLOVITI, OTKRIVATI, ŽIVJETI  …

NAUTIKA unazad nekoliko godina bilježi stabilan rast izlagačkog segmenta, a od prošle godine i skokovit porast posjetitelja. Razlog tome je odlična i uvijek inovativna izložbena ponuda koja u veljači formira pravu marinu u srcu Zagreba.


Za ovu godinu imamo dvije velike novosti: najavljujemo najveće izdanje Nautike u posljednjih sedam godina u čak šest paviljona i najveći brod ikada izložen na Nautici.

Riječ je o atraktivnom sport cruiseru PearlSea 56 dugačkom 17 metara.

"Ploviti, otkrivati, živjeti"  slogan je sajma Nautike, kojim vodimo posjetitelje u salonsku postavu vrhunske ponude više od 100 plovila iz Hrvatske i inozemstva: jahti, glisera, čamaca, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, opreme za ronjenje, jedrenje i druge sportove na vodi.
 
Jedini kontinentalni sajam nautičke branše u Hrvatskoj odlikuje se poslovnom profiliranošću.

Vrijednost sajma prepoznali su i hrvatski brodograditelji kao mjesto gdje hrvatska poslovna izvrsnost, tradicija i iskustvo, oduševljava posjetitelje i buduće nautičare.
 
Prošlogodišnja brojka od 25.582 posjetitelja dokazuje i pozicionira Zagrebački sajam nautike kao središnje mjesto susreta nautičke branše u Hrvatskoj i regiji.
 
U istom terminu održava se i HOTEL&GASTROTEH, 9. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko ugostiteljske opreme, hrane, pića i gastronomskih inovacija.