O sajmu

PLOVITI, OTKRIVATI, ŽIVJETI

Zagrebački velesajam započinje novu poslovnu godinu s najvećim sajmom Nautike u ovom desetljeću.
 
Kao najposlovniji nautički sajam u Hrvatskoj, u svom 27. izdanju od 21. do 25. veljače 2018., predstavit će u šest punih paviljona više od 300 izlagača i preko 200 atraktivnih plovila, što predstavlja rast izložbene površine od 10 % i porast izloženih plovila od 8%.
 
Uz najjaču postavu svojih flota i premijerna prikazivanja, hrvatski brodograditelji predstavit će se zahtjevnom nautičkom tržištu.

Uz odličnu domaću ponudu, na Nautici će se predstaviti i najpoznatiji svjetski proizvođači plovila.
 
Na ovogodišnjem sajmu ljubiteljima nautike po prvi puta će se predstaviti atraktivna nautička ponuda južne talijanske regije Kalabrije koja ima dugu tradiciju u brodogradnji, a najljepši primjerci njihovih plovila bit će izloženi u paviljonu 7.ODLIČNA PONUDA I ZANIMLJIVOSTI NA SAJMU
 
U humanitarnoj akciji za autističnu djecu slikovito nazvanoj Ne dišem, Budimir Buda Šobat na sajmu Nautike pokušat će učiniti nešto što još nikome nije uspjelo na svijetu - oboriti Guinnessov rekord od 24:03 minute u statičkom zaronu na dah. 
 
Ističemo i izrazito bogatu ponudu vanbrodskih motora, a na jednom mjestu bit će izloženi svi koji se nude na hrvatskom tržištu. Bogata je ponuda opreme i pribora za brodove i jahte, opreme za ronjenje i ribolov, nautičku odjeću i obuću.
 
Pažnju posjetitelja privući će i elegantni primjerci hrvatske tradicijske brodogradnje u drvu, izložba nautičke fotografije, gastronomski sadržaji…
 
Očekuje se da će Zagrebački sajam nautike 2018 posjetiti više od 30.000 ljubitelja nautike.

BROŠURA 2019