ICE 2022

International Charter Expo - ICE je najznačajniji događaj za profesionalce iz nautičke čarter industrije. Kroz godine je osim veličine promijenio i mjesto održavanja, a nakon dvije pandemijske godine i dva online događaja, vrijeme je za veliki povratak u Zagreb.

Kroz godine postao je najveći međunarodni B2B sajam koji okuplja sve relevantne sudionike globalnog nautičkog čartera i povezane industrije.

Od 7.-9. prosinca ove godine održati će se na Zagrebačkom velesajmu. ICE'22 proširio je svoje poslovanje na Crewed & Luxury sektor kako bi i širokom broju turističkih agencija postao zanimljiviji.

Sudionici se dijele u tri sektora: Fleet Operators, Brokeri i Supplieri koji putem ICE Handshake web aplikacije unaprijed sklapaju sastanke s drugim sudionicima i na taj način unaprijed organiziraju svoje vrijeme na eventu. Svaki sudionik može dogovoriti i do 18 sastanaka dnevno unutar sva tri dana, što doprinosi nevjerojatnoj efikasnosti sajma.

  • Fleet Operators: Charter tvrtke
  • Brokers: Putničke/charter agencije, turoperatori, škole jedrenja i klubovi
  • Suppliers: Booking sustavi, softveri i aplikacije, oprema, osiguranje, leasing, bankarstvo, brodogradilišta, marine, prodaja jahti i druga roba i usluge

ICE tim je u partnerstvu s Hilton hotelima (Hilton Garden Inn, Double Tree by Hilton) dogovorio specijalne cijene za sudionike ICE-a, a od istih je hotela moguće rezervirati i dnevne transfere do Zagrebačkog velesajma.

Osim navedenog benefita transfera i manje cijene, najveći se krije u mogućnosti umrežavanja s drugim sudionicama ICE-a na doručcima i  večernjim koktelima.

Dodatna pogodnost ovogodišnjeg ICE'22 je garancija 100% povrata uplaćenih sredstava u slučaju otkazanog događaja od strane Vlade RH zbog Covida-19. Također, za sve sudionike, u slučaju otkaza sajma, bit će pokriveni troškovi smještaja i puta u iznosu do 500 eura, kako bi se pospješilo poslovanje i izbjegli rizici nastali u posljednje dvije pandemijske godine.

Registraciju za sajam, moguće je izvršiti putem linka: www.internationalcharterexpo.com