MAGENTA 1 B2B RUN

Najveća poslovna utrka MAGENTA 1 B2B RUN namijenjena je svim zaposlenicima trgovačkih društava prijavljenih na području Hrvatske. 

I ove godine zagrebačka utrka održava se na Zagrebačkom velesajmu, 14. rujna s početkom u 18.00 sati. Trči se 5 km i očekuje se 4500 trkača.

Magenta 1 B2B Run prepoznat je kao događaj koji promovira druženje, zdrav život i povezivanje pa su kao glavni motivi za sudjelovanje navedeni druženje, promocija zdravog načina života te predstavljanje vlastite kompanije.

Prošlogodišnji pobjednik u pojedinačnoj konkurenciji bio je Dražen Dinjar, zaposlenik Zagrebačkog holdinga iz podružnice Čistoća. Jedan je od najuspješnijih hrvatskih dugoprugaša u posljednjih dvadesetak godina čiji rezultati govore sami za sebe. Čak osam puta bio je pojedinačni prvak države (4 puta polumaraton, 2 puta maraton, 1 put 10 km na stazi i krosu).

I ove godine boje Zagrebačkog holdinga s ponosom će predstavljati njegovi zaposlenici.

Prošle godine u njoj je sudjelovalo više od 4000 trkača iz 300 hrvatskih kompanija čime je opravdan status najpopularnije poslovne utrke u Hrvatskoj.

Promet osobnim automobilima na dan utrke bit će onemogućen kroz glavni Južni ulaz u vremenu od 16.00 do 22.00 sata. Ostali ulazi, Zapad 3 i Istok bit će otvoreni za promet.