ZAGREB CONNECT

Grad Zagreb i ZICER vas pozivaju:

Dođite na najveću startup konferenciju u Hrvatskoj! Besplatne ulaznice za Zagreb Connect vas čekaju.
 
Tehnologije budućnosti, novi zagrebački Startup Factory timovi u utrci za milijun kuna, proslava 25 godina poticanja zagrebačkog high-tech poduzetništva, izvrsni predavači i inspirativne rasprave - sve to vas čeka na Zagreb Connectu 27. studenoga 2019. od 9:30 sati u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma, Avenija Dubrovnik 15, Zagreb.
 
Dok timovi četvrte generacije predakceleracijskog programa Startup Factory intenzivno rade na usavršavanju proizvoda kojima će mijenjati budućnost nabolje, pozivamo vas, već danas u svoje kalendare zabilježite 27.11.2019. i veliku međunarodnu startup konferenciju Zagreb Connect!
 
Na Zagreb Connectu imat ćete priliku poslušati zanimljive rasprave o transferu tehnologije, intelektualnom vlasništvu i novim tehnologijama. Uspjeh na inozemnom tržištu postiglo je mnogo domaćih startupova i inovatora. Neki od njih su samozatajni i ne toliko poznati javnosti. Baš njih dovodimo na pozornicu!
 
Zagreb Connect je i veliko finale Startup Factory predakceleracijskog programa. 17 timova borit će se za bespovratna sredstva Grada Zagreba ukupne novčane vrijednosti 1 milijun kuna.

Kroz Connect slavimo i 25 godina kontinuiranog poticanja tehnološkog poduzetništva u Gradu Zagrebu.
 
Zagreb Connect organiziraju Grad Zagreb i ZICER - Zagrebački inovacijski centar.

Izrael je zemlja partner.
 
Prijave su otvorene do 25. studenog 2019. Osigurajte svoju besplatnu ulaznicu putem sustava ENTRIO.HR.
 
*Napomena: Besplatna kotizacija dodijelit će se redoslijedom zaprimljenih prijava do popunjenosti slobodnih mjesta.
 
Više informacija o konferenciji doznajte na web stranici zagrebconnect.hr.

Program (download)
 
Vidimo se!