Press

Saznajte više
BEAUTY&BUSINESS CONFERENCE

Sajam Beauty&Hair Expo Zagreb uz izlagački dio uvijek nudi i kvalitetan edukativan program.

Današnji dan rezerviran je za BEAUTY&BUSINESS CONFERENCE u organizaciji udruge Glas poduzetnika, platforme Women in Adria i Zagrebačkog velesajma.

Na samom početku sve prisutne pozdravila je Ivana Matić, članica Upravnog odbora Glasa poduzetnika koja je tom prilikom naglasila kako je beauty industrija treća industrija po veličini iza tehnološke industrije i trgovine te naglasila kako je unutar Udruge Glas poduzetnika osnovan Odbor za beauty industriju.

U svom govoru direktorica Zagrebačkog velesajma Renata Suša je istaknula: "Mali i srednji obrtnici i poduzetnici čine okosnicu sajmova dok intenziviranje njihova poslovanja čine važan pokretač i zamašnjak gospodarstva. Svaki pojedini sajam je poduzetnički ekosustav u malom gdje se nalazi sva sila profesionalaca struke i industrije, od izlagača do poslovne posjete. Dopustite mi ponoviti poznatu činjenicu: dobar sajam čine dobri izlagači i njihove prezentacije najnovijih proizvoda i tehnologija, dok razmjena iskustava na poslovnim i stručnim skupovima garantiraju kvalitetu sajma. Upravo edukativni dio programa, a s njim povezano kontinuirano, cjeloživotno učenje omogućuje rast i razvoj svake pojedine industrije.
Zato me veseli činjenica da imate respektabilne teme na konferenciji s isto tako renomiranim i priznatim stručnjacima i predavačima
.“

Naglasak konferencije je na izvrsnosti kvalitete pruženih usluga te načinima kako dobro i profesionalno voditi posao u beauty industriji. Cjelodnevna konferencija obiluje brojnim zanimljivim predavanjima i prezentacijama.

Prilika je to za naučiti kako upravljati svojim novcem te kako izgraditi ili poboljšati odnose s klijentima. Također, bit će predstavljen certifikat Izvrsnosti usluge UGP-a koji će omogućiti da se siguran i zadovoljavajući brand dodatno istakne na tržištu i unaprijedi svoje poslovanje. Bit će riječi o vođenju društvenih mreža, web stranica i marketingu u beauty industriji, a komentirat će se i važnost zaštite na radu.

Održat će se i panel na temu "KVALITETA U BEAUTY INDUSTRIJI" na kojem će kao panelisti sudjelovati Ivica Pavlačić, Sanja Varlaj, Martina Kallos i Manuela Picard.