Press

Saznajte više
BESPLATNI PREGLEDI ZA POSJETITELJE

U suradnji s izlagačima na sajmu Pravo doba svakodnevno su organizirani besplatni mali sistematski pregledi

U ovu aktivnost uključen je dio izlagača pa  posjetitelji obilaskom njihovih izložbenih prostora mogu obaviti preglede i savjetovanja.

Na štandu Crvenog križa mjeri se krvni tlak i obavlja oksimetrija i spirometrija, dok tvrtka Ortopedix radi kompjutersku analizu stopala.


Djelatnici Rezidencije Kastelan mjere šećer u krvi i kontroliraju tlak, a učenici Zdravstvenog učilišta osim mjerenja tlaka i glukoze u krvi savjetuju sve zainteresirane o dezinfekciji.

Dom zdravlja Zagreb - Centar tijekom tri dana obavlja besplatne preglede (tjelesna težina i visina, indeks tjelesne mase, krvni tlak, šećer u krvi, zasićenost periferne krvi kisikom, spirometrija, opseg struka i bokova, ispitivanje sluha i vida, pregled kože, EKG, mjerenje udjela masnog tkiva i savjetovanje sa nutricionistom) uz završnu konzultaciju s liječnikom.


Studenti Stomatološkog fakulteta u Zagrebu pregledavaju usnu šupljinu, a Hrvatsko društvo bolesnika s rakom prostate savjetuje posjetitelje o prevenciji i liječenju raka prostate.