Press

Saznajte više
DANI LJEPOTE I FITNESSA - 20. jubilarno izdanje Sajma ljepote

Dani ljepote slave svoj jubilarni 20. rođendan i vodeći su događaj u regiji za profesionalce i zaljubljenike u industriju ljepote.

Sajam je posvećen profesionalcima, live demonstracijama proizvoda i usluga, edukaciji, inovacijama na tržištu i predstavlja izvrsnu platformu za beauty, nail dizajn, wellness, fitness, hairstyle i fashion industriju.

Izlaže 315 izlagača iz 25 zemalja na 12.000 četvornih metara izložbenog prostora (paviljoni 8, 8a, 9, 11A, 11a i aula između paviljona 11A i 10a).Zemlje sudionice: Australija, Austrija, Belgija, BiH, Brazil, Bugarska, Danska, Estonija, Francuska, Hrvatska, Italija, Izrael, Japan, Južna Koreja, Madžarska, Nizozemska, Njemačka, Poljska, Portugal, SAD, Slovenija, Srbija, Španjolska, Švicarska, Velika Britanija i Sj. Irska.

"Najljepši" sajam Zagrebačkog velesajma od početka je poznat kao mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih i domaćih proizvođača i distributera kozmetičkih i frizerskih brendova.

DANI LJEPOTE & FITNESSA mjesto su osobnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima, a posjetiteljima se nudi ukupnost ponude na jednom mjestu ove vrlo dinamične industrije i struke.

FASHION FUSION FAIR ZAGREB

Zagrebački velesajam proslavom 20 godina svog postojanja predstavit će domaćoj publici novi projekt FASHION FUSION FAIR ZAGREB, osmišljen u suradnji sa Viktorom Dragom te profesionalcima iz svijeta mode i modnog poslovanja.

Početak eventa je u subotu, 10. 3. u 19.00 sati u paviljonu 8.

TOTAL LOOK SHOW - live frizerski show

Najavljujemo live frizerski show TOTAL LOOK SHOW revije za vrijeme trajanja Dana ljepote&fitnessa!

Roberto Cistellini i Vincenzo Cangiano ambasadori frizerske akademije predstavit će nove tehnike bojanja organskim bojama brenda ToccoMagico Multiplex uz stiliziranje i šišanje dok će Callegari - talijanska škola mode i dizajna predstaviti Total make up – prilagođen svakoj frizuri.

Tvrtka TOP STIL zastupnik je vrhunskih brendova frizerske opreme koja će se prezentirati na ukupno pet revija.  Prilikom prezentacija i edukacija (šišanje, bojanje, styling) posjetitelji sajma moći će uživo vidjeti primjere najnovijih svjetskih trendova u bojanju, njezi i stylingu kose te iskoristiti odlične sajamske popuste za kupnju.

PORTAL ESTETICA.HR

Na Danima ljepote eminentna imena estetske medicine i kirurgije, kozmetologije i prehrane

Estetica.hr za svoj prvi nastup na sajmu organizira, u suradnji sa Zagrebačkim Velesajmom, panel diskusije s etabliranim imenima hrvatske estetske medicine, kozmetologije i kirurgije.

U organizaciji estetica.hr održat će se ukupno pet panel diskusija u subotu i nedjelju u paviljonu 9 na otvorenoj pozornici, u kojima će liječnici, specijalisti različitih područja, iznijeti svoje stavove o pitanjima estetske medicine, kirurgije, anti-age njege i tretmana, kozmetologije, problema vena, prehrane i vitamina.

Nakon svake panel diskusije, posjetitelji će imati priliku iskoristiti mogućnost 10-minutnog besplatnog individualnog savjetovanja s liječnicima koji su sudjelovali u diskusiji, a individualna savjetovanja održavat će se u izložbenom prostoru estetica.hr.

Na panelu na temu moderne estetske medicine i kozmetologije govorit će dr. Nevia Delalle, specijalistica dermatologije i venerologije iz Poliklinike Dermalife, dr. Željana Bolanča, specijalistica dermatologije i venerologije, estetski liječnik dr. Nikola Milojević i Sara Laura Sancin, specijalistica dermatofarmacije i kozmetologije.

U nedjelju, posljednjeg dana sajma poznati hrvatski estetski kirurzi razgovarat će o mogućnostima i primjeni estetske medicine i kirurgije, pa će tako cijenjeni zagrebački liječnici, dr. Mladen Duduković iz Poliklinike Duduković, plastični, rekonstruktivni i estetski kirurg, dr. Matija Miletić iz Poliklinike MM Medestetica, plastični, rekonstruktivni i estetski kirurg i dr. Aleksandar Milenović, maksilofacijalni kirurg i plastični kirurg glave i vrata, u 16:30 sati raspravljati o pitanju "Što moderna estetska medicina ne može, a kirurgija može?"

Isti dan u popodnevnim satima održat će se posljednja panel diskusija na kojoj će liječnici govoriti o estetskim problemima vena i najnovijim metodama njihova rješavanja.

NATJECANJA, BESPLATNI KOZMETIČKI TRETMANI, SAVJETI

I ove će se godine održati međunarodno natjecanje u oblikovanju i dizajnu noktiju "LOVE ANIMALS“ u kategoriji Plakat na 4 teme: Candy girl, Pirate girl, Cowboy girl i slobodna tema.
 
Program natjecanja „Love Animals“  okupit će brojne majstore oblikovanja i dizajna noktiju iz cijele Europe te prezentirati najnovije tehnike i ideje iz ove industrije. Ovogodišnji ocjenjivački žiri uključuje skupinu stručnjaka iz sektora, izvrsnih majstora i kvalitetnih sudaca.
 
Petak, prvi dan sajma posvećen je frizerskim i make up natjecanjima učenika srednjih strukovnih škola.

Tijekom sajma učenici će pružati posjetiteljima besplatne kozmetičke tretmane lica, prirodnu njegu noktiju, šminkanje za dnevni make up i dr.
 
U sklopu sajma Dana ljepote & fitnesa Učilište Profokus organizira make up natjecanje na temu “Unicorn Magic”, na koje se mogu prijaviti učenici srednjih škola, amateri i svi oni koji su spremni pokazati svoju viziju čarobnog jednoroga.
 
I ove godine održat će se natjecanje u microbladingu i japanskoj metodi iscrtavanja obrva u organizaciji Akademije Valentina.

Japanska metoda iscrtavanja obrva (Microblading) je estetski zahvat, odnosno vrsta polu-permanetnog make up-a. Postiže se potpuno prirodan izgled obrva.

MODNA REVIJA I NAJAVA IZBORA ZA Kraljicu Zagreba 2018

Na pozornici u paviljonu 9 u subotu, 10. ožujka u 18.00 sati i nedjelju, 11. ožujka u 14.00 sati, CroStars model & talent club i Zagrebački velesajam organiziraju modnu reviju kojom se najavljuje izbor za Kraljicu Zagreba 2018.

Najljepša kraljica Zagreba bit će izbrana na svečanosti u KD Vatroslav Lisinski 08.05.2018. pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba gospodina Milana Bandića.

Modnu reviju nosit će između ostalih Kraljica Hrvatske 2015. Tina Živković, Kraljica Hrvatske 2016. Antoanet Levačić, aktualna Kraljica Hrvatske Paula Tandara te princeze Kraljice Hrvatske i članice modne agencije UMAH-a.

Posebne gošće revije bit će i prva Hrvatica izabrana za Kraljicu Svijeta 1989. gospođa Danijela Mihalić Gračan i Ema Gračan.

FITNESS

Već četvrtu godinu zaredom predstavljamo temu - FITNESS.

Ovogodišnja konferencija na temu FIT TO LEARN kroz svoj jednodnevni program predstavit će najzvučnija i renomirana fitness imena, nove tehnike i metode vježbanja za sve one željne edukacije i razvoja znanja i vještina.

Svoja znanja polaznici će moći obogatiti brojnim prezentacijama i masterclass seminarima iz fitness svijeta, a otvorit će se i uvijek aktualne teme zdrave prehrane, treninga za vrhunske sportaše i važnosti bavljenja fizičkom aktivnosti kod djece.

Namijenjena je za instruktore aerobika, osobne trenere, fitness entuzijaste, vlasnike ili menadžere fitness i aerobik centara, profesore kineziologije, vrhunske sportaše ili rekreativce…

U sklopu sajma održat će se i Natjecanje u crossOF zoni, koje će se održati u tri segmenta kroz tri dana.

CrossOF zona je natjecanje za aktivne vježbače koji su spremni pokazati svoju snagu, izdržljivost, ali i tehniku.

Prvi dan na rasporedu je disciplina "trzaj", drugi "nabačaj/izbačaj“, a treći "wod“.

Na programu je i edukacijska radionica pod nazivom “Kako pokrenuti uspješan fitness biznis?”. Radionica je namijenjena svima koji razmišljaju o pokretanju posla i onima koji već vode posao kao neka vrsta check liste za sve radnje koje su potrebne kako bi stvorili posao koji sam radi i donosi novac neovisno da li je vlasnik prisutan 24 sata dnevno.

Tribina pod nazivom "Traži se fitness trener u penziji" ili kakva je budućnost profesije fitness trenera? zasigurno će biti zanimljiva za mnoge zainteresirane.

FIT FOR KIDS

Ljubav prema sportu i zdravom načinu života potrebno je razvijati od rane dobi.

Zagrebački velesajam u suradnji s portalom Abeceda roditeljstva pripremio je bogat program namijenjen za naše najmlađe posjetitelje.

Uz različite kreativne i edukativne radionice za djecu i kutak za sva roditeljska pitanja ističemo dva okrugla stola koja su na rasporedu u subotu i nedjelju: Video igre i djeca i Utjecaj medija na djecu. Hrvatski stručnjaci diskutirat će o pozitivnom i negativnom utjecaju video igrica i medija na djecu, edukativnoj ulozi, kako ih odgovorno koristiti te kako umanjiti negativan utjecaj.

Na pozornici u auli između paviljona 11a i 10a društvo sportaša veterana i rekreativaca,  Klaudija Bubalo, Marija Anzulović, Zlatko i Dubravko Šimenc, Tomislav Paškvalin, Pero Kuterovac, Vjekoslav Šafranić govorit će na temu Što nas sport uči o životu?

SVEČANO OTVORENJE

Sajmove će otvoriti gospodin Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba u petak, 09. ožujka 2018. u 11.00 sati u paviljonu 9 Zagrebačkog velesajma.

INFORMACIJE ZA POSJETITELJE na: http://bit.ly/2FxcHit

PRESS CENTAR

Nalazi se u paviljonu 11A i na usluzi je novinarima svakoga dana trajanja sajmova.

Telefon: 01/6503-524, mail: zv.press@zv.hr   

Press akreditacije na osnovu prethodno poslanog zahtjeva možete podignuti na Info punktu u Južnom ulazu.