Press

Saznajte više
DOJMOVI SA SAJMA PRAVO DOBA

IZLAGAČI

Dolores Malinar, Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske toplice

Sajam Pravo doba primjer je dolične organizacije. Sa zadovoljstvom sudjelujemo već treću godinu, nadamo se kako će naše sudjelovanje postati tradicionalno. Dobra je posjećenost, zanimljivi su programi i predavanja i upućujemo čestitke organizatorima!

Karolina Kudelić, Ravnateljica, Salvia senior residence

Sajam je izvrsna prilika za prezentaciju naših usluga i za uspostavu poslovnih kontakata. Posjećenost je veća od očekivane i vrlo smo zadovoljni pokazanim interesom naših potencijalnih klijenata.

Jelena Vinković, Ortopedix

Generaciji 50+ ovaj sajam pruža cjelokupnu uslugu na jednom mjestu. Na sajmu vlada izrazito dobro raspoloženje i posebno me veseli što vidim puno sretnih i nasmijanih lica te generacije. 

POSJETITELJI sajma Pravo doba

Franjo Polundak, 69 godina iz Zagreba

Ovdje sam sa suprugom prvi put i nikad nisam bio na nekom sličnom sajmu. Ovdje mi je odlično! Ovdje sam prvenstveno bio zbog dijagnostike stopala, supruga je pregledala oči. Još ću porazgovarati sa osobljem na štandu dentalnog zdravlja. Uglavnom jako je zgodno i imate bogati sadržaj na sajmu. Na pitanje da li će ponovno posjetiti sajam gospodin Polundak, odgovara - Apsolutno!

Milena Romčević, Zagreb

Svake godine sam ovdje, već treći put zaredom. Imam 61 godinu, ovdje mi je super, obavim sve što mi treba, a tiče se zdravlja. Ponuda je raznovrsna, za svakog po nešto. Doći ću opet i sljedeće godine, ovo je sajam koji je nedostajao za nas koji smo u mirovini.

Biserka Stamenović, Zagreb
 
   
Na sajmu sam prvi put i jako sam iznenađena, ovdje je super! Obavila sam analizu minerala i vitamina u tijelu i dijagnostiku stopala. Žurim kući ali sam uzela dosta prospekata od izlagača pa ću ih prelistati kasnije. Žao mi je da nisam bila i prijašnjih godina, sada ću ja svojim ostalim prijateljima reći za sajam. Vidimo se i sljedeće godine!