Press

Saznajte više
HAPPYCENTAR – IGRAČKE NOVE ZA MIRNIJE SNOVE

Udruga branitelja Domovinskog rata "Zagrebački velesajam" uključuje se u Nacionalnu kampanju Saveza izviđača Hrvatske "HAPPYCENTAR - Igračke nove za mirnije snove" namijenjenu djeci iz potresom pogođenih područja.


Cilj kampanje je donacijama građana i tvrtki prikupiti isključivo nove: igračke, slikovnice, dječje knjige, sportsku opremu i rekvizite, crtaći pribor i drugi didaktički materijal za igru te ih osobno uručiti djeci i mladima u potresom pogođenim područjima.

Organizatori kampanje su Savez izviđača Hrvatske, Zaklada izviđačkog prijateljstva i agencija HEARTH, a kampanja se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Izviđačke udruge širom Hrvatske, ali i brojni drugi partneri kampanje, u svojim prostorijama organizirali su lokalne HAPPYCENTRE u koje građani mogu donijeti nove igračke i drugu opremu za djecu. Prikupljene donacije izviđači će osobno odnijeti djeci u potresom pogođena područja.

I udruga branitelja Domovinskog rata "Zagrebački velesajam" postaje HAPPYCENTAR te ovom prilikom pozivamo građane da nam se pridruže u kampanji i pomoći djeci iz potresom pogođenih područja donacijom novih igračaka i druge opreme za djecu.

Nove igračke i drugu opremu za djecu građani mogu donijeti u prostorije udruge branitelja na Zagrebački velesajam, Avenija Dubrovnik 15, južna strana paviljona 8, ponedjeljkom,srijedom i petkom u vremenu od 11.00 do 14.00 sati.

Više o samoj kampanji te načinima uključivanja možete saznati na službenoj web stranici kampanje na www.happycentar.com.

Kampanja "HAPPYCENTAR -  igračke nove za mirnije snove" traje do kraja mjeseca veljače.

POŽELJNE IGRAČKE I DRUGA OPREMA (download)