Press

Saznajte više
IZLAGAČI NA AMBIENTI

Na ovogodišnjoj Ambienti predstavljaju se izlagači sa svim vrstama namještaja za stanovanje, kuhinjama i kupaonskim namještajem, uredskim namještajem, proizvodima i opremom za unutarnje uređenje (rasvjeta zavjese, parketi i dr.) te HORECA - program i namještaj za opremanje hotela i apartmana.

Izdvajamo kolektivni nastup tvrtki članica Drvnog klastera Hercegovine te tvrtki Arboline, Drvona i Interijeri Sabljo.

Na Ambienti se predstavlja i MS&Wood, jedan od najpoznatijih bosanskohercegovačkih proizvođača dizajnerskog namještaja, a predstavit će se sa svoje dvije kultne kolekcije "Primum" i "Elle", koje su predvodnici inovativnog i sofisticiranog dizajnerskog namještaja.

Primum Collection se temelji na istraživanju oblika konstrukcijskog inženjerstva koji stvaraju veliku nosivost konstrukcije. Ključni fokus u razvoju kolekcije Primum bili su ergonomija i udobnost.

Elle je nježna i sofisticirana ljepotica. Ova kolekcija namještaja za blagovaonicu donosi najfinije osobine inženjerstva i proizvodnje tvrtke MS&WOOD i podiže našu svijest o okolišu na sljedeću razinu. Blagovaonski namještaj zauzvrat se odlikuje lakoćom postojanja. Ova lakoća je vizualna - što se pokazuje kroz jasne i često prozirne karakteristike - i fizička - što najbolje pokazuje težina stolice za blagovanje od približno tri kilograma, ovisno o vrsti drveta.