Press

Saznajte više
KAKO IZAĆI IZ KAOSA STRAHA I GUBITKA

Snježana Gottstein je energy coach i proučava i aktivno se bavi nizom isprobanih i uspješnih tehnika s područja ljudskih promjena i mogućnosti. 

Na put samorazvoja i promjene krenula skoro 30 godina, konstantno tragajući za novim tehnikama i alatima kako bi mogla  što više doprinositi drugima.

Kroz individualni rad i grupne edukacije svoje znanje prenosi s lakoćom, jasnoćom i entuzijazmom.

Koristi jezik koji je svima razumljiv, tako da je promjena s njom i uz njenu podršku lagana i zabavna. Rezultati su odmah vidljivi, čak i u onim područjima života koji su godinama bili zamagljeni, blokirani i nerazriješeni. U životu je uvijek tražila više i svojim primjerom pokazuje da ne postoje prepreke već samo brojne mogućnosti kojima smo okruženi, samo ih ne primjećujemo.

Danas je na predavanju okupljenim posjetiteljima pokušala objasniti kako izaći iz kaosa straha i gubitka. Danas su svi u strahu i zabrinutosti. Puni smo misli. Samo jedna misao je dovoljna da pokrene u nama cijeli loši, crni scenarij. 90% misli ne pripada nama. One su nam nametnute. Za nas kao biće ne postoje granice, naš život nema granica. Um nam govori da nemamo granica.

Jedna od vježbi koju je demonstrirala je vježba širenja, vježba kojom se opuštamo i proširujemo malo biće u nama koje smo smanjili iz straha. Moramo se opustiti, zaklopiti oči i zamisliti kako se naše unutrašnje ja širi i kako izlazi iz našeg tijela.

Kada se strah pojavi on nas ometa. Uz njega se javljaju sumnja, ljutnja, ljubomora. Sve to dovodi do svađa i negativnih emocija te nas odvlači od nas samih. Trebamo pronaći u sebi entuzijazam koji smo imali u sebi kao malo dijete.

Još jedna od tehnika koje je spomenula u borbi protiv straha i gubitka je Access Bars. Riječ je o 32 točke na glavi koje se stimuliraju nježnim dodirima i pritiscima. Nježna, efikasna  i neinvazivna tehnika koja opušta.

“Kada smo svakim danom sve više svjesni i prisutni sa svojim tijelom, život postaje čudesan.”