Press

Saznajte više
MAINARDI PIZZA CUP

Partner 10. jubilarnog sajma Hotel&Gastroteh ove godine je MAINARDI FOOD S.r.l.

MAINARDI FOOD distributer je namirnica i prehrambenih proizvoda za HO.RE.CA sektor.

Distribuiraju proizvode mnogih renomiranih talijanskih tvrtki od kojih su neke apsolutni lideri u svom području te nude široku paletu od cca 6000 proizvoda.
 
Nositelj su certifikata za distribuciju BIO proizvoda, a u programu imaju i brojne proizvode bez glutena.
 
U Hrvatskoj je Mainardi food jedan od značajnijih čimbenika na tržištu namirnica za HO.RE.CA.
 
Cilj im je profilirati se kao tvrtka koja je sinonim kvalitete namirnica i posebnih okusa, koja kuharima može ponuditi proizvode pomoću kojih mogu napraviti razliku: kvalitetne i svježe proizvode kao i edukacijsku i logističku podršku da od tih proizvoda naprave vrhunsku ponudu u svom objektu.
 
Jedini su distributer proizvoda tvrtke Bindi za teritorij Republike Hrvatske.

U suradnji sa mlinom Caputo iz Napulja koordiniraju projekt „Pizza Napoletana” za teritorij Republike Hrvatske te su se afirmirali kao vodeća tvrtka u tom sektoru tržišta.
 
Danas se cijeli dan na Zagrebačkom velesajmu održava Mainardi Pizza Cup, tradicionalno natjecanje na kojem će se birati najbolji hrvatski pizza majstor. Ove godine održava se već četvrtu godinu zaredom.
 
Natjecanje će biti organizirano na profesionalnoj električnoj peći, a u žiriju će se kao i uvijek naći velika imena i autoriteti profesionalne pizza i kulinarske scene.
 
Nagrada je plaćena kotizacija za svjetsko prvenstvo u Parmi i Napulju, što će osvajačima omogućiti ulazak u hrvatsku reprezentaciju pizza majstora.

Reprezentacija će se birati između najistaknutijih članova udruge Napoletanskih pizzaiola te osvajača nagrada na natjecanju.