Press

Saznajte više
NATJECANJA UČENIKA NA BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB
Već tradicionalno, prvi dan sajma posvećen je učenicima i učeničkim natjecanjima.

Budući frizerski, make up i nail majstori imali su priliku pokazati što su naučili i krije li se među njima i neka buduća kreativna zvijezda svog zanata.

Tako su učenici strukovnih škola iz Oroslavlja, Slavonskog Broda, Đakova, Varaždina, Slatine, Samobora i Velike Gorice sudjelovali na frizerskoj reviji gdje su pod budnim okom svojih profesora pokazali što su sve naučili i koje su već frizerske čarolije s kosom u stanju napraviti.

Učilište Profokus i Zagrebački velesajam organizirali su natjecanje u nail art dizajnu "Nails in Paris" inspirirano popularnom serijom "Emily in Paris". Natjecatelji su imali zadatak svoje kreativne ideje prenijeti na nokte kroz oslikavanje i kombinaciju boja i dizajna. Na zadanu temu su mogli ukrašavati različitim tehnikama - 3D dizajnom, gelom ili akrilom te oslikavati gelovima, trajnim lakom, običnim lakom i akrilom.

Svoju spretnost i kreativnost pokazalo nam je 6 natjecateljica. Titule najboljih odnijeli su:

  • 1. mjesto Nives Martinić
  • 2. mjesto Barbara Matošin
  • 3. mjesto Mihaela Munjić

Održan je i Masterclass Euphoria vol II, predavanje i prezentacije za učenike strukovnih škola. Predavanje na temu njege kože, make up-a i frizura inspirirano je jednom od najpoznatijih serija za mlade "Euphoria" u kojoj glavni likovi imaju zanimljive odjevne predmete i upečatljiv make up.