Press

Saznajte više
NATJECANJA UČENIKA NA DANIMA LJEPOTE&FITNESSA

Već tradicionalno prvi dan sajma Dani ljepote&fitnessa posvećen je učenicima i učeničkim natjecanjima.

Budući frizerski i make up majstori imali su priliku pokazati što su naučili i krije li se među njima i neka buduća kreativna zvijezda svog zanata.

U organizaciji Zagrebačkog velesajma i Udruženja obrtnika grada Zagreba – ceh frizera održalo će frizersko natjecanje učenika

U natjecanju je sudjelovalo 57 učenika iz 12 srednjih strukovnih škola iz Karlovca, Dugog Sela, Velike Gorice, Slatine, Vinkovaca, Oroslavlja, Samobora, Zagreba, Varaždina, Vukovara, Đurđevca i Đakova.

Mladi frizeri natjecali su se u tri kategorije: dnevna frizura, svečana frizura te muško moderno šišanje

Članovi ocjenjivačkog suda bili su: Mario Vidaček, Marin Šimek i Lucija Brezovec.

Učilište Profokus u suradnji s Zagrebačkim velesajmom organizirao je make up natjecanje učenika na temu "Unicorn Magic“.

Inspiraciju su tražili u magičnom mitološkom biću – jednorogu!

Na natjecanje su se mogli prijaviti učenici srednjih škola: kozmetičari, vizažisti, frizeri stilisti i svi vizažisti amateri koji su spretni u uljepšavanju lica.

Svoju spretnost i kreativnost pokazalo nam je 8 natjecateljica: Katarina Beli, Paula Begović, Gabriela Đokić, Tarra Grković, Pia Petrušanec, Lucija Piščević, Mateja Tenšek i Ana Vlajnić.

Svi natjecatelji pokazali su zavidno znanje, stručnost i kreativnost, a titule najboljih odnijeli su: 

  • make up natjecanje Ana Vlajnić
  • muški model moderno šišanje Stjepan Halužan
  • ženski model dnevna frizura Marija Perković
  • ženski model svečana frizura Nikolina Zorman

Na izložbenom prostoru učenici kozmetičkog smjera sva tri dana pružat će niz besplatnih kozmetičkih tretmana poput tretmana lica, korekcije obrva i parafinska njega ruku.