Press

Saznajte više
OTVOREN BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2022

Danas je na Zagrebačkom velesajmu otvoren Beauty&Hair Expo Zagreb koji je od početka poznat kao mjesto okupljanja svjetskih i domaćih proizvođača i distributera kozmetičkih i frizerskih brendova.

Sajam je namijenjen kako širokoj publici tako i profesionalcima koji na  licu mjesta izmjenjuju iskustva, ostvaruju kontakte i prezentiraju svoje proizvode i usluge.

"Odmah na početku želim naglasiti značaj održavanja sajmova kao promotora malih i srednjih obrtnika i svih povezanih subjekata u lancu vrijednosti ali i gospodarstva u cjelini. Naš je posao ovdje kreiranje i snaženje zadovoljstva izlagača, posjetitelja, klijenata i partnera Zagrebačkog velesajma. Pozitivna vijest je da se naš najveći tematski beauty sajam u regiji održava u svom tradicionalnom terminu, 23. put po redu, posvećen novitetima i trendovima u ljepoti, a ovogodišnje izdanje upotpunjeno je i novim modelom stručnog programa. Na izložbenom dijelu sajmova ukupno je 70 izlagača na 2850 četvornih metara prostora dok se u suradnji s partnerima stručni program odvija kroz sva tri dana.
Beauty & Hair Expo Zagreb posvećen je različitim segmentima industrije ljepote: kozmetika, njega kose, prirodni preparati, oprema salona, njega noktiju. U ukupnosti ponude, posjetitelje očekuju sajamske cijene domaćih i svjetskih brendova kozmetičkih proizvoda, prezentacije različitih tretmana i masažnih tehnika, edukacije u nail dizajnu kao i mogućnost uređivanja i oblikovanja noktiju, zatim maloprodaja frizerskog asortimana te mnoštvo besplatnih savjeta prisutnih stručnjaka
.“, rekla je na otvorenju sajma direktorica Zagrebačkog velesajma Renata Suša.
 
Sajam Beauty&Hair Expo Zagreb otvorila je Nera Pavić, pomoćnica pročelnika za gospodarstvo, poduzetništvo, turizam i investicije koja je tom prilikom izjavila: "Industrija ljepote jedna je od onih koja je nažalost podnijela najveći teret u korona pandemiji s obzirom da je poslovanje frizerskih, kozmetičkih i pedikerskih salona bilo onemogućeno. Stoga mi je posebno drago što nam epidemiološke mjere dopuštaju da se okupimo i popratimo sve najnovije trendove u svijetu ljepote. Industrija ljepote jedna je od stalno rastućih industrija koja predstavlja značajan gospodarski segment razvoja stoga ovaj sajam kao najznačajnije događanje u svijetu ljepote uvelike doprinosi rastu i razvoju domaće industrije.“

Polaznici Škole za modu i dizajn nakon službenog djela programa održali su kratku modnu reviju pod nazivom "Odijelo za čitanje i prozor u budućnost".

Beauty&Hair Expo Zagreb traje do nedjelje, 6. ožujka. Radno vrijeme je od 10,00 do 19,00 sati.

Ulaz na sajam je slobodan isključivo uz predočenje važeće Covid potvrde; potvrde o cijepljenju, o preboljenju (unutar 6 mjeseci) ili važećeg negativnog testa (PCR do 72 sata, brzi antigenski do 48 sati).

Posjetitelji i ostali sudionici, koji nemaju covid potvrdu imat će mogućnost brzog testiranja na punktu ispred glavnog južnog ulaza na Zagrebačkom velesajmu u vremenu održavanja sajma. Cijena brzog antigenskog testa iznosit će 70 kuna.

Maske su obavezne.