Press

Saznajte više
PJESMA, PLES I DRUŽENJE ZAGARANTIRANI U MATICI UMIROVLJENIKA

Matica umirovljenika Grada Zagreba poziva talentirane starije osobe da se jave na njihov štand na Zagrebačkom velesajmu, ako imaju bilo kakvog umjetničkog ili literarnog talenta.

Brojne udruge djeluju u okviru Matice umirovljenika Grada Zagreba i zajedno se predstavljaju i izlažu na raznim eventima. Putem tih Udruga umirovljenici mogu iskazati sve svoje raskošne talente i znanje. Na Sajmu PRAVO DOBA pokazali su što znaju izrađivati od pletiva, što od suhog cvijeća, a ovdje se može pročitati i zbirka pjesama.

Naime, osnovni cilj svih udruga je druženje i osmišljavanje slobodnog vremena najstarijoj populaciji, što onda iznjedri i zgodne prigodne poklone poput slika, privjesaka, magneta, ali i zbirka pjesama. Sve se to može kupiti na štandu, uz naglasak da prikupljeni novac služi isključivo za donaciju potrebitima ili kupnju repromaterijala.

S kojim talentima zaista raspolažu članovi Matice umirovljenika Grada Zagreba možete saznati u subotu 18. svibnja u 16:50h u paviljonu br. 7 na Glavnoj pozornici, kada će nastupiti:
Pjevačka skupina „Buzinčice“ i Literarna skupina 3u1 (Vjekoslava Živko, Mirjana Hruškar i Slobodan Ljakić), te Pjevački zbor Botinec.