Press

Saznajte više
POSLOVNA SURADNJA ZV-a I CELJSKOG SAJMA

Danas je potpisan Memorandum o suradnji i razumijevanju u području zajedničkog organiziranja sajamskih projekata i događanja između Zagrebačkog velesajma i Celjskog sajma.

Memorandum su potpisali dr.sc. Dina Tomšić, direktorica Zagrebačkog velesajma i Franc Pangerl, predsjednik Upravnog odbora Celjskog sajma.Potpisivanje memoranduma označava početak poslovne suradnje na međunarodnom sajamskom projektu koji je tematski vezan uz djelatnosti energetike, zaštite okoliša, grijanje i klimatizaciju i drugih srodnih područja, a koji će krajem ožujka i početkom travnja 2020. godine biti održan na Celjskom sajmu, a tijekom travnja 2021. godine na Zagrebačkom velesajmu.

Zagrebački velesajam i Celjski sajam potpisivanjem memoranduma žele pridonijeti unapređenju međusobnih prijateljskih odnosa, a sve u cilju kreiranja zajedničke platforme za tržišno uspješnu međunarodnu prezentaciju snage i potencijala gospodarskih i društvenih djelatnosti obiju zemalja.

Oba organizatora su ocijenili da organizacijskim zajedništvom mogu ostvariti količinsko i strukturno povećanje izlagačkog i programskog sadržaja te povećanje broja posjetitelja i medijsku praćenost u odnosu na samostalno organiziranje, a sve sukladno gospodarskom potencijalu i društvenim potrebama te tržišnim kretanjima na područjima Republike Slovenije i Republike Hrvatske.