Press

Saznajte više
PRAVI SE DA SI NORMALNA

U izdanju nakladničke kuće Beletra izdan je prvijenac Ane Dumančić pod nazivom Pravi se da si normalna koji je predstavljen na Interliberu.

Ana Dumančić rođena je 1982. godine u Zadru. Osnovala je i vodi dvije uspješne tvrtke; prevoditeljsku agenciju Studio Nixa prijevodi d.o.o. i tvrku za savjetovanje u poslovanju i razvoj novih proizvoda Loud d.o.o.  Nakon studija talijanskog i španjolskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, studirala je marketing na poslijediplomskom studiju Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Ima dvoje djece i živi naizmjenice u Zagrebu i Denizliju (Turska).

Roman koji nosi podnaslov Doktorska krimi-komedija u sebi sadrži sve navedeno: medicinsku terminologiju i liječničko-farmaceutski svijet sadržane u mjestu odvijanja radnje, kriminalnu radnju o kakvoj svjedoče svjetske crne kronike, a koju je autorica vjerno preslikala i vješto pretočila u priču, te nezaobilazni humor koji nespojivo spaja u koherentnu i zanimljivu cjelinu. 

Kako i sama tvrdi u posveti, autorica od svojega djela očekuje da će zabaviti i nasmijati čitatelja te ga natjerati na poistovjećivanje s likovima, ali zaboravlja napomenuti još nešto: da će iznenaditi svojim završnim obratom koji će nam uvelike olakšati shvaćanje samoga naslova djela.