Press

Saznajte više
Predstavljanje projekta SPORT FEST 2017

Jedna od stvari u kojima se Hrvatska može pohvaliti da je među najboljima na svijetu je upravo - sport.

Naši sportaši već su dugi niz godina stalni sudionici najvećih svjetskih i kontinentalnih smotri te su ekipno i pojedinačno osvajači brojnih medalja.
 
Od ove jeseni Hrvatska će biti u vrhu u još jednom segmentu - održat će se SPORT FEST, najveća sportsko - industrijska manifestacija na ovim prostorima, i to na Zagrebačkom velesajmu, od 5. do 8. listopada 2017. godine.
 
Suorganizator Sport Festa je Zagrebački velesajam.
 
Sport Fest je specijalizirani sportski događaj kojeg čine tri cjeline; SAJAMSKI, KONFERENCIJSKI I ZABAVNI DIO.
 
Svatko tko je na bilo koji način povezan sa sportskim svijetom Sport Fest je događaj koji se ne propušta, i koji će u četiri dana početkom listopada Hrvatsku pretvoriti u centar sportskog tržišta ovog dijela Europe.
 
SPORT, ZABAVA I NATJECANJA
 
Na sajamskom dijelu veliki broj klubova, saveza i tvrtki, koje vežu svoje poslovanje sa sportom predstavit će svoje proizvode i usluge na više od 10.000 kvadratnih metara izložbenog prostora.
 
Velika zabavna zona pružit će sudionicima priliku natjecati se na različitim turnirima. Na Sport Festu održat će se natjecanja u stolnom tenisu, streljaštvu, badmintonu, nogometu, freestyleu, stolnom nogometu, esport-u, rugby-ju, pikadu, biljaru, bridžu, šahu…
 
Sudionici će imati priliku okušati se i u mnogim drugim zanimljivim aktivnostima i nagradnim igrama. Organizirana je i velika izložba sportskih karikatura te Vintage kutak.

Ukoliko želite frizuru koju ima vaš omiljeni sportaš ili istetovirati grb voljenog kluba, moći ćete se prepustiti u ruke profesionalaca, a organizatori će se pobrinuti da posjetitelji ne ostanu žedni i gladni.
 
Na konferenciji Sport Festa, koja će se održati u sklopu sajma, svoja znanja i iskustva sudionicima će prenijeti stručnjaci iz sporta i industrije vezane uz sport!
 
Više o Sport Festu, prijave za sve aktivnosti, kao i ostale informacije pronađite na www.sportfest2017.com
 
Kontakt za medije:
Ab sport d.o.o. // Zvonimirova 63 // 10 000 Zagreb // Hrvatska
Tel: +385(0)1 457 60 87 // Mob: +385 (0)99 235 71 22
E: info@absport.hr // info@sportfest2017.com
www.absport.hr // www.sportfest2017.com