Press

Saznajte više
ROADSHOW CROATIA | PORTUGAL

Danas se održava poslovno događanje "Roadshow Croatia/Portugal“ u organizaciji portugalskog poslovnog udruženja Nersant.

Nersant postoji više od 30 godina i u sklopu udruženja ima više od 3000 tvrtki iz različitih područja gospodarstva.

Na "Roadshow Croatia/Portugal“ hrvatskim poduzetnicima predstavili su portugalsku regiju Ribatejo.

Ribatejo je portugalska pokrajina u kojoj se nalaze neke od najbogatijih poljoprivrednih površina u zemlji i proizvodi većinu životinja koje se koriste u portugalskom stilu borbe s bikovima.

"Roadshow Croatia | Portugal” ima za cilj promovirati poslovne i investicijske odnose Hrvatske i Portugala u sklopu provođenja projekta "Ribatejo Week” (Tjedan Ribateja).

Pozdravnu riječ svima okupljenima uputila je Njezina Ekselencija Paula Leal da Silva, veleposlanica Portugala u Hrvatskoj.

Nersantova inicijativa ima podršku raznih subjekata, među ostalima Veleposlanstva Portugala u Republici Hrvatskoj, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja Republike Hrvatske te Hrvatske poljoprivredne komore.

"Roadshow Croatia | Portugal" je višesektorsko poslovno događanje, korporativnog i institucionalnog karaktera, namijenjeno hrvatskim i portugalskim poduzetnicima i investitorima koji su se okupili s zajedničkim ciljem stvaranja poslovnih i investicijskih prilika između hrvatskih i portugalskih poduzeća.

Sudionicima su među ostalima ponudili informacije o mogućnostima i načinima ulaganja u Portugalu te  stvaranju kontakata s raznim institucijama.

Udruženje Nersant promiče dinamiziranje regije koju predstavlja.

Poduzetnička sposobnost članova i suradnika omogućuje konkretizaciju nekoliko inicijativa u okviru više međunarodnih projekata, čime se razvijaju čvrsti ekonomski odnosi s poduzećima i subjektima diljem svijeta.