Press

Saznajte više
SEMIR OSMANAGIĆ "LJEKOVITA ENERGIJA BOSANSKIH PIRAMIDA"

Danas u 17.00 sati počinje 13. po redu HUPED-ov kongres "Znanstveni dokazi u nekonvencionalnoj medicini".

Prvo predavanje održat će dr.sc. Semir Osmanagić na temu "Ljekovita energija bosanskih piramida".

Dr.sc. Semir Osmanagić, znanstvenik, autor, istraživač i biznismen, rođen je u Bosni i Hercegovini, a živi i radi u Houstonu i Sarajevu. Osmanagić je 2005. godine otkrio drevni piramidalni kompleks u Visokom koji se sastoji od pet kolosalnih piramidalnih građevina te prateće mreže prahistorijskih podzemnih tunela.

Podzemni prahistorijski labirint Ravne, ispod Bosanske doline piramida, otvoren je u dužini od 2,4 km. U njemu su izmjerene blagotvorne energije piramida (28 kHz elektromagnetizam i ultrazvuk, 7,83 Hz - originalna Schumannova rezonanca), iznimno visoka koncentracija ljekovitih negativnih iona od 20.000-30.000 ni/ccm (dvadeset puta viša nego na planinama u borovoj šumi), odsustvo štetnih kosmičkih zračenja, podzemne prirodne radioaktivnosti, Wi-Fi i mobitel signala. Time je stvorena potpuno zaštićena podzemna konstrukcija u kojoj započinje proces regeneracije i samoizliječenja. Do sada je registrirano nekoliko stotina svjedočanstava počev od smanjenja visokog nivoa glukoze u krvi, krvnog pritiska i bolova do značajnog poboljšanja stanja kod vrlo ozbiljnih zdravstvenih izazova (tumora, Parkinsonove bolesti, i sl.).

Zaključak je da je jedna od svrsi energije piramida zaštita zdravlja.

Osim dr.sc. Semira Osmanagića, danas će još sudjelovati prof.dr. Igor Jerman (Institut BION, Slovenija) sa temom "Znanstveno istraživanje utjecaja različitih proizvoda na ljudski organizam i vodu koji fizikalno gledano ne bi smio postojati", Vesna Periček Krapež, (Institut BION, Slovenija) "Terapija (bio)energijom - placebo ili objektivni utjecaj? - rezultati znanstvenih ispitivanja", Marijan Montani, dr.med. psihijatar "Dokazi u homeopatiji i status homeopatije u svijetu i Hrvatskoj", mr.sc. Alma Marukić Ćalić, dr.vet.med. "Akupunktura za kućne ljubimce - dokazi i istraživanja", mr.sc. Sanja Pozaić, dr.vet.med. "Veterinarska homeopatija - primjeri iz prakse", rim.dr.sc. Ljubomir Radovančević, dr.med. psihijatar Hrvatska udruga za promicanje prava pacijenata - mr.sc. Neda Esapović-Greš, dr.med. psihijatar - Alen Greš, dr.med. psihijatar - Klinika za psihijatriju i psihološku medicinu KBC Zagreb "Efikasnost alternativnih tehnika" i prim.dr. Egidio Ćepulić, dr.med. specijalist onkologije - Gordana Draganić, radiestezistica "Mogući utjecaj geopatogenog zračenja na pojavu karcinoma".