Press

Saznajte više
SVEČANO OTVOREN SAJAM GROWING UP

U 15.00 sati svečano je otvoren sajam GROWING UP.


Sajam je otvorila gospođa Nada Murganić, ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Republike Hrvatske.

"Djeca imaju pravo na kreativni i rekreativni odmor i za to je najvažnija igra. Igra nas podsjeća na djetinjstvo. Djeca u igri uče puno toga, rastu i razvijaju se. Igru treba poticati i za to smo odgovorni mi odrasli, mi roditelji.
Za svaku igru potrebne su i igračke i prostor. Ovdje na Zagrebačkom velesajmu u iduća tri dana imamo sve to
", rekla je prilikom otvaranja ministrica Murganić.

"Posebno mi je zadovoljstvo početak drugog dijela uspješne poslovne godine, ali i nove školske godine obilježiti sajmom za djecu i roditelje. Zagrebački velesajam na svojim sajmovima i događanjima koja organiziramo, okuplja sve generacije, a ovim novim projektom želimo osnažiti svijesti o radosti roditeljstva. Stoga je cilj ovog sajma koji pršti od radosti, prenijeti tu radost na djecu, roditelje i sve posjetitelje našeg Grada. Ovim projektom Zagrebački velesajam daje i specifičnu potporu hrvatskoj potrebi demografske obnove, koja nam je toliko potrebna. Stoga smo ponosni što ćemo do nedjelje u srcu Zagreba imati priliku ugostiti veliki broj djece. Ona su naša dragocjenost. Zato smatramo da je i Zagrebačkom velesajmu kao vodećoj poslovnoj i društvenoj komunikacijskoj platformi Grada Zagreba i Republike Hrvatske i obveza i odgovornost pružiti dobre zabavne i edukativne sadržaje u kojima će naša djeca uživati i razvijati svoje talente, vještine i sposobnosti., istaknula je direktorica Zagrebačkog velesajma dr. sc. Dina Tomšić.

Sajam GROWING UP otvoren je do nedjelje, 16. rujna, a ulaz je besplatan.