Press

Saznajte više
ZA POTPUNU RADOST - WEDDING EXPO I SRODNA DUŠA

Sajam ljubavi, sreće i zadovoljstva, mjesto ostvarenja djevojačkih snova uoči izricanja sudbonosnog "da" i osmišljavanja najsretnijeg dana u životu u iduća je tri dana na Zagrebačkom velesajmu. 

Wedding City i organizatorica Dea Olup na ovome su jedinstvenom mjestu i pod zajedničkim nazivnikom "Wedding EXPO", okupili cjelokupnu ponudu koja će zanimati sve buduće mladence .

Vrata su Sajma otvorena od 10.00 do 20.00 sati i ulaz je besplatan.

Njegov je početak označila izaslanica gradonačelnika Milana Bandića- Nela Jurić.

Saloni vjenčanica prezentiraju klasične vjenčanice ali i najavljeni ovogodišnji hit. Riječ je o haljinama u čijim se podlogama nalazi tkanina boje kože pa uz raskošniji dekolte i uz otvorena leđa daju savršen spoj glamura i seksipila a moguće ih je vidjeti i na svakodnevnim revijama u 14.00, 16.00 i 18.00 sati
.
Cvjetni ateljei podsjećaju na raskoš i ljepotu ruža i hortenzija ali i na prošlogodišnji trend - uređenje prostora isključivo zelenim biljkama. Budući mladenci zaustavljali su se na štandovima, a među nezaobilaznima, među bile su slastice Dolce Mondo. Računalo se ovdje na svakih sto gostiju 12 kilograma kolača i to klasičnih….  od torti preporučamo uvijek tražene tri čokolade ili ledeni vjetar.

Uz izložbeni prostor Destiny weddinga listali su se albumi, divilo opuštenim fotografijama u ležernim pozama koji će vječno podsjećati na taj najljepši dan.

Ponudu su upotpunile prezentacije salona za uljepšavanje, frizerskih salona, izložene burme, cipele, ali i papirne konfekcije koja su nezaobilazna karika svakog vjenčanja.

U paviljon 10a, gdje se Sajam održava, dovezle su se i limuzine, ali čeka vas i Plesni centar koji mami sloganom "Za trapave noge i vesele duše“. 

Ukratko, uz Wedding EXPO za  potpunu radost potreban je samo netko s kim ćete ju podijeliti, kako netko davno reče.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika