Press

Saznajte više
ZAVRŠENI AMBIENTA I BIAM&ZAVARIVANJE

Na Zagrebačkom velesajmu jučer su završili sajmovi Ambienta i Biam&Zavarivanje.

U cilju nastavka održivog sajamskog poslovanja u ovom terminu zajednički su održani tematski komplementarni projekti na kojima je u tri paviljona na više od 5200 četvornih metara izložbenog prostora svoje proizvode izložilo 76 izlagača iz 17 zemalja.

"Ovim putem, od srca zahvaljujem svakom našem izlagaču na ukazanom povjerenju i zajedničkom stvaranju dobrih poslovnih priča. Sinergija djelovanja vidljiva je i na globalnoj razini te se Zagrebački velesajam pridružio, spontano nastaloj, svjetskoj inicijativi organizatora evenata s hashtagom #SaveEvents. U tom smislu, poduzeli smo sve potrebne sigurnosne i zdravstvene mjere kako bi vaš boravak na Zagrebačkom velesajmu bio što ugodniji." rekla je na otvorenju direktorica Zagrebačkog velesajma dr.sc. Dina Tomšić.

Sajmove je otvorio gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić.

Na Ambienti su se predstavili izlagači sa svim vrstama namještaja za stanovanje, kuhinjama i kupaonskim namještajem, uredskim namještajem, proizvodima i opremom za unutarnje uređenje (rasvjeta zavjese, parketi i dr.) te HORECA - program i namještaj za opremanje hotela i apartmana. Izdvajamo kolektivni nastup tvrtki članica Drvnog klastera Hercegovine te tvrtki Arboline, Drvona i Interijeri Sabljo. Predstavili su se i MS&Wood, jedan od najpoznatijih bosanskohercegovačkih proizvođača dizajnerskog namještaja

U sklopu Ambiente održan je drugi po redu sajam umjetnina ART FAIR kao i aukcija slika aukcijske kuće Kontura koja zbog pandemije nije bila u klasičnom obliku. Svi zainteresirani mogli su razgledati i kupiti slike u dogovoru s organizatorom Zdravkom Mihočinecom. Najskuplja slika prodana je po cijeni od 75.000,00 kn, a riječ je o slici "U LAGUNI" autora Zlatka Price.

Ulaz na sajmove bio je besplatan.