Press

Saznajte više
ZAVRŠENI BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB

Tri dana, od 8. do 10. ožujka, BEAUTY&HAIR EXPO na Zagrebačkom velesajmu bili su "beauty raj" za brojne posjetitelje koji su doznali sve novosti o trendovima u industriji ljepote.

Ove godine sajam je pojačan sa dva nova segmenta, a sve u cilju dodane vrijednosti za posjetitelje. Riječ je o hair segmentu i tatto&bodypaintingu.

Održan je atraktivan i edukativan dvodnevni HAIR SHOW program s nagrađivanim svjetski poznatim frizerskim artistima: Guy Tang, Kevin Luchmun, Indira Schauwecker, Efi Davies i edukatorima iz regije: Kanso Akademija Zagreb, Sandra - Cookie the Barber, Nikola Radojević, Jovan Bedanski i Ivan Duda te Zeo i Alessia Baldi iz Italije.

Desetak tattoo majstora tijekom tri dana tetovirali su zainteresirane posjetitelje i informirali ih o održavanju i njezi tetovaža.

Svoje vještine pokazali su i na dva natjecanja u kategorijama najboljih tetovaža odrađenih na Tattoo Areni, a majstori u oslikavanju tijela na Prvenstvu Hrvatske u bodypaintingu.

Održane su i modne revije, pod dirigentskom palicom modne agencije Crostars i Direkcije Kraljice Hrvatske.

Pozornicom su prošetale aktualna Kraljica Hrvatske - Ema Gračan, Kraljica Hrvatske 2017. - Paula Tandara, Kraljica Hrvatske 2016. - Antoanet Levačić, Kraljica Hrvatske 2015. - Tina Živković, prva princeza aktualne Kraljice Hrvatske - Sonja Lončar i Kraljica svijeta - Danijela Gračan, prva, i za sada, jedina Hrvatica koja je ponijela titulu Kraljice svijeta 1989. godine.

Tradicionalno su održana frizerska, nail i make up natjecanja učenika i amatera.

Nail natjecanje za učenike održano je prvi put.

Svi natjecatelji pokazali su zavidno znanje, stručnost i kreativnost, a titule najboljih odnijeli su:

  • make up natjecanje Marta Šelimber
  • nail natjecanje Mihaela Felix
  • muški model moderno šišanje Mitja Kralj
  • ženski model dnevna frizura Tonka Perić
  • ženski model svečana frizura Natalija Dekanić

Na pozornici su se izmjenjivala zanimljiva i edukativna predavanja, a više od 300 izlagača koliko je nastupilo na sajmu predstavljali su svoje proizvode i novitete uz sajamske popuste.