Press

Saznajte više
ŽUPANIJSKA KOMORA PULA

Dana 19.07.2017. predstavnici Zagrebačkog velesajma u sastavu Vesna Cvitanović, pomoćnica voditeljice Podružnice, Nikola Bunjevac, voditelj projekta - koordinator i Gordana Miošić, voditeljica projekta, održali su sastanak s predsjednicom Županijske komore Pula, gđom Jasnom Jaklin Majetić i suradnicima na temu utvrđivanja zajedničkih aktivnosti  u području sajmova kao način operacionalizacije prethodno sklopljenog Sporazuma o suradnji između Hrvatske gospodarske komore i Zagrebačkog velesajma, a u cilju institucionalne   potpore hrvatskom gospodarstvu.Poseban naglasak stavljen je na organizaciju 1. Dana lova i ribolova koji će se održati na Zagrebačkom velesajmu u terminu 20. - 22. listopada 2017. i na koje su pozvani Lovački savez Pule, TZ Središnje Istre te gospodarski subjekti koji svojim programom obuhvaćaju opremu za lov, ribolov,  ribolovni i lovni turizam te s tim u vezi gastronomsku ponudu.

U istom terminu održat će se Sajmovi zdravog življenja na kojima je prilika predstaviti organske proizvode, pčelinje proizvode, ljekovito bilje i dodatke prehrani, organsko sjemenje i sadnice te prirodnu kozmetiku.

Prošle godine, ove sajmove je posjetilo više od 10.000 posjetitelja, a ove godine se očekuje daljnje povećanje zainteresiranosti izlagača i posjetitelja.

Za izlagače 1. Dana lova i ribolova te Sajmova zdravog življenja pripremljena je posebna ponuda i prilagođena cjenovna politika.

Na sastanku su razmotreni oblici intenziviranja suradnje između Zagrebačkog velesajma i Županijske komore Pula koja u svojem dosadašnjem radu ostvaruje zapažene rezultate u organizaciji sajmova i priprema vrlo aktualni projekt na temu Energetske učinkovitosti pa će buduća suradnja obuhvaćati područja organizacije i suorganizacije sajmova i događanja, razmjene edicija i podataka vezanih uz istraživanje i analize sektorskih i drugih gospodarskih kretanja te druge gospodarske i stručne aktivnosti od obostranog interesa, a u cilju aktivne promocije i promidžbe hrvatskog gospodarstva.