DESIGN ZONE

NOVINARSKI IZBOR ZA NAJBOLJI DIZAJN
Predsjednica Ocjenjivačkog suda: Martina Strukić
 
Naziv proizvoda: Klara Kipo
Dizajner: Mirko Miličić
Proizvođač: Klara Gardening d.o.o.
Izlagač: Klara Gardening d.o.o.

Opis proizvoda: Teglica za bilje i cvijeće Klara KiPo zamišljena je kao kuhinjska teglica za sadnju začinskog bilja kako bi bilo nadohvat ruke u kuhinji. Otuda i ime Kitchen Pot=KiPo. Osim za začinsko, pogodna je i za drugo bilje i cvijeće, sobno i vanjsko, za jednu sadnicu, za indoor i outdoor uporabu. Upravo zato što je malena, dovodi zelenilo na mjesta gdje velike tegle ne mogu: na prozorske žaluzine, rukohvate, kuhinjske prečkice, ručke kuhinjskih elemenata, naslone stolaca, namještaj od paleta, s pomoću kukica na uske zidne površine za male vertikalne vrtove.


Naziv proizvoda: Ab Ovo
Dizajner: Ana Armano Linta
Proizvođač: Dizzconcept
Izlagač: Armano Linta

Opis proizvoda: Klupski stolići Ab Ovo bude osjete i pozivaju nas na interakciju. Kako kugle ispunjavaju rupe u stolovima, tako smisao i radost ispunjavaju vaš prostor i vrijeme. Zahvaljujući organskom obliku, različitim veličinama i činjenici da svaka kugla pristaje u svaki stolić, stolići Ab Obo jednako mogu udahnuti život malim prostorima poput studio apartmana i velikima poput knjižnica i hotela.


Naziv proizvoda: Outdoor Kuhinja Nota
Dizajn: Darko Špiljarić mag. Ing, Arch i razvojni tim Dizzconcept
Proizvođač: Dizzconcept
Izlagač: Dizzconcept

Opis proizvoda: Elegantni outdoor kuhinjski set sa razvlačnim stolom i uređajima. Suptilni dizajn vješto prikriva zavidnu funkcionalnost što ovaj set čini idealnim za druženja u vanjskim prostorima. Dodatna posebnost odnosi se na razvlačni stol koji doprinosi i upotpunjuje funkcionalni i estetski izričaj proizvoda.