O sajmu
Zadovoljstvo je pozvati Vas na uključenje u izlagački segment međunarodnog sajma poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije CroAGRO 2022., koji se u terminu 1. - 4. prosinca 2022. godine održava na Zagrebačkom velesajmu.

Nakon izuzetno uspješnog sajma CroAGRO 2019., u paviljonima Zagrebačkog velesajma ponovo će zavladati moćni strojevi najsuvremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme, kao i mnoštvo izlagača koji će poljoprivrednicima, ali i onima koji će to tek postati, ponuditi sve što im je potrebno u poljoprivrednoj proizvodnji.

U skladu s tržišnim interesom te s uvažavanjem strukovnih prijedloga sajam se održava u razdoblju mirovanja poljoprivredne aktivnosti. Cilj organizacije je postaviti najviše standarde i učiniti da ova manifestacija bude najznačajniji poljoprivredni događaj u Republici Hrvatskoj i šire.

U doba brzog razvoja tehnoloških inovacija i svekolikog napretka poljoprivrede kao i sve zahtjevnijeg tržišta i rastuće konkurencije, nastup i predstavljanje tvrtki i svih relevantnih subjekata u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije na poljoprivrednim sajmovima dobiva posebnu važnost.

Na ovogodišnjem CroAGRO sajmu posjetitelje očekuju razne popratne manifestacije promotivno-prodajnog-kongresnog karaktera pa će svatko pronaći nešto zgodno i korisno za sebe, svoju obitelj ili svoju gospodarsku djelatnost.

Paviljone okružuju uređene zelene površine i asfaltirane prometnice koje omogućuju izravan pristup vozilima do teretnih ulaza. Za izlagače u paviljonskom prostoru omogućeno postavljanje eksponata i na otvorenom prostoru, uz uvažavanje klimatskih uvjeta u prosincu.

Prostorno, zajedno svi sajmovi primarno obuhvaćaju 20.000 m2 zatvorenog paviljonskog prostora (paviljoni: 7, 7A, 8, 8A, 9 i 11A).

Jednako tako, na otvorenom prostoru i na dijelu paviljonskih pročelja, kao i ispred glavnog južnog ulaza omogućeno je postavljanje oglasa izlagača u obliku panoa, roll-upova, samostojećih oglasa, zastava i drugih oblika oglašavanja u pripremi i tijekom održavanja sajma.

Svi paviljoni su grijani i imaju teretne ulaze za dopremu izlagačkih eksponata, a paviljoni 8, 8A, 9 i 11A su međusobno spojeni.

Za organiziranje kongresnih aktivnosti na raspolaganju je Kongresna dvorana Zagrebačkog velesajma s kapacitetom do 1.200 sjedećih mjesta, dvorana Cres do 90 sjedećih mjesta te dvorana Brijuni sa 180 sjedećih mjesta, a sukladno potrebama u mogućnosti smo u paviljonskom prostoru izgraditi pozornice za prezentacije izlagače i druge oblike stručnih događanja.

Sukladno preliminarnoj obradi tržišta, procjenjujemo posjet 35.000 - 50.000 posjetitelja iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te ostalih zemalja u okruženju. Budući je sajam promotivno-prodajnog-kongresnog karaktera, navedenom procjenom obuhvaćeni su poslovni posjetitelji i šira javnost.

U vrijeme sajma održat će se i Sajmovi hrane i zdravog življenja, što će sigurno povećati broj posjetitelja i dodatno pojačati interes za sajam.

Više informacija saznajte na poveznici.