O sajmu

UFI globalni okvir za ponovno pokretanje sajmova i evenata: https://bit.ly/3ijxRRX


Poštovani izlagači CroAGRO sajma,
 
želimo Vam još jednom zahvaliti na povjerenju i sudjelovanju u izlagačkom segmentu prošlogodišnjeg sajma, na ukupnom angažmanu te cjelovitoj i reprezentativnoj ponudi s novitetima koje ste predstavili u sadržajnom dijelu poljoprivrednih strojeva i opreme, ali i svim drugim tematskim cjelinama ovog sajma.
 
U ovih pola godine od završetka 1. Međunarodnog sajma poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije CROAGRO primili smo niz pozitivnih reakcija i lijepih dojmova zadovoljnih izlagača i posjetitelja, uz korisne prijedloge i sugestije kako ovogodišnje izdanje sajma zajednički učiniti još boljim.U kontinuiranoj međusobnoj komunikaciji, praktično svi izlagači uvažili su i istaknuli cjelovitost i kvalitetnu realizaciju prostornih i produkcijskih organizacijskih segmenata, ali nam naglasili potrebu strukturne prilagodbe i povećanja marketinških aktivnosti u cilju rasta broja poslovnih posjetitelja, kao i šire javnosti, na što smo za ovogodišnje izdanje sajma stavili osobitu pozornost. 
 
Naime, svaki novi projekt donosi brojne izazove, ali i korisni potencijal, zanimljive mogućnosti i nove prilike koje treba prepoznati i iskoristiti.

Sajmom CROAGRO je prvi puta nakon 15 godina u Gradu Zagrebu prezentirana djelatnost poljoprivrede po standardima međunarodnih sajamskih projekata. 
 
Kako je tržišni potencijal ovog sajma već ove godine postati najznačajniji nacionalni poslovni događaj u djelatnosti poljoprivrede, u cijelosti smo prihvatili prijedloge izlagača te organizacijski optimirali medija-plan, izravnu komunikaciju s poslovnim posjetiteljima i projektno iskorištenje promotivnog budžeta.

Zahvaljujući konstruktivnosti Vaših sugestija osnažena je priprema ovogodišnjeg sajma, a sve u cilju ispunjenja poslovnih  očekivanja izlagača, kao i zadovoljstva svih sudionika organizacijom te izlagačkim i programskim sadržajima sajma, pod sloganom

Sve najbolje u poljoprivredi.

Isto tako, Zagrebački velesajam d.o.o. i Gospodarski list d.d. kao organizatori, posebno su usredotočeni na kreiranje optimalnih cjenovnih, prostornih i produkcijskih segmenata sajma sa svim specifičnostima, prilagodbama i uvažavanjem potreba izlagača kao i održivosti projekta.

Kako bi projektnu i operativnu pripremu ovogodišnjeg sajma CROAGRO mogli pravovremeno realizirati te prije ljeta započeti s komunikacijom tržišta poslovnih posjetitelja, molimo Vas obavijest do 10. srpnja ove godine o interesu za izlaganje u terminu 3. - 6.12.2020. godine te okvirnu površinu neto izlagačkog prostora koji Vam je potreban.

Vezano uz COVID-19 želimo Vas izvijestiti da smo u kontinuiranoj komunikaciji s nacionalnim i gradskim Stožerima civilne zaštite te ćemo Vas pravovremeno uputiti u zdravstvene i sigurnosne protokole koji će biti neophodni za obavljanje sajamske aktivnosti u razdoblju održavanja ovogodišnjeg sajma CROAGRO. S tim u vezi, veličina ukupnog prostora i specifičnost ukupne infrastrukture Zagrebačkog velesajma d.o.o. čine prednost i omogućavaju uspješnu realizaciju svih projektnih i organizacijskih uvjeta.
 
Iskreno se radujemo ponovnom susretu te Vašem sudjelovanju u izlagačkom segmentu sajma CROAGRO 2020. na čemu unaprijed zahvaljujemo.
 
CROAGRO - sve najbolje u poljoprivredi!