O sajmu

Poštovani Izlagači,
 
obzirom na pozitivan trend smanjivanja dnevnog broja oboljelih od korona virusa te rast intenziteta procijepljenosti stanovništva, zadovoljstvo je izvijestiti Vas o započetim pripremama za održavanje

Međunarodnog sajma poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije
CroAGRO 2021, 14. - 17.10.2021.

Termin održavanja ovogodišnjeg sajma u cijelosti i proaktivno uključuje epidemiološke mjere i uvjete vezane uz javna okupljanja, s tim u vezi u istom terminu održat će se Sajmovi hrane i zdravog življenja, Inova te AMBIENTA  sa svim tematskim sastavnicama - namještaj i unutarnje uređenje, Art Fair, graditeljstvo i Ho-Re-Ca.Prostorni kapacitet paviljona 5 omogućuje ukupnu neto izlagačku površinu od 4.500 m2 u prizemlju te 2.500 m2 na galeriji, uz dodatnih 2.500 m2 na otvorenom prostoru neposredno uz paviljon. Pored dovoljnog prostornog kapaciteta, dodana vrijednost ovakvog koncepta je vidljivost i kontaktibilnost svih izlagača od strane svih posjetitelja.


U slučaju potrebe za dodatnim paviljonskim prostorom za izlagače sajma CroAGRO u opciji su paviljoni 7a i 7 s neto izlagačkom površinom od 1.700 - 1.800 m2.

Poštovani Izlagači, kako bismo mogli pravovremeno pripremiti operativnu realizaciju ovog sajamskog projekta te sadržajno i produkcijski ispuniti sve potrebe i zahtjeve Vašeg nastupa, ljubazno molimo za iskazivanje Vašeg interesa za izlaganje te planiranoj veličini izlagačkog prostora do 23. lipnja ove godine, na čemu unaprijed zahvaljujemo.

I naravno, ističemo kako potvrđivanjem interesa te prihvaćanjem izlaganja na ovogodišnjem sajmu CroAGRO 2021. niste u istovremenoj financijskoj obvezi prema Zagrebačkom velesajmu d.o.o.  

Želimo Vam puno zdravlja i poslovnog uspjeha u nastavku ove godine, a za sve obavijesti, pojašnjenja i sastanke stojimo na raspolaganju, uz srdačan pozdrav.
 
S poštovanjem,
 
Projektni tim