Press
25.02.2019.
Na Zagrebačkom velesajmu u nedjelju, 24. veljače završili su sajmovi Nautike, Hotel&Gastroteh, Dani lova i ribolova i Festival maslina.
23.02.2019.
Sinoć je na Zagrebačkom velesajmu, u sklopu sajma Hotel&Gastroteh održana dodjela nagrada CRO TOP 10. 
22.02.2019.
Još dok je apoteka bila samo priroda, uspješno su se liječile mnoge bolesti današnjice. Jedna od njih je i migrena.
22.02.2019.
Kao i svake godine, na sajmu Hotel&Gastroteh održat će se danas tijekom cijelog dana kulinarsko natjecanje „CRO TOP 10“.
21.02.2019.
Mnogo se ugostitelja požalilo kako ima slučajeva da ih osoblje potkrada baš na aparatu za kavu. Zbog toga je ovaj izum izvrstan proizvod za privatne ugostitelje, ali i za hotelske lance.
21.02.2019.
Učenici Ugostiteljsko-turističkog učilišta Zagreb prezentiraju naučena znanja i vještine.
21.02.2019.
Vrhunsko i dostupno - poziv na kušanje svjetskog rariteta iz srednjeg vijeka
20.02.2019.
Na štandu Pekarsko-slastičarske zadruge Pesla sve miriše na slatko i najslađe.
20.02.2019.
Danas su na Zagrebačkom velesajmu otvoreni sajmovi Nautika, Hotel&Gastroteh i Dani lova i ribolova.
18.02.2019.
Uoči turističke sezone na Zagrebačkom velesajmu održava se HOTEL&GASTROTEH, 11. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko – ugostiteljske opreme i cateringa.
26.02.2018.
Na Zagrebačkom velesajmu u nedjelju, 25. veljače završili su Zagrebački sajam nautike, jubilarni, 10. Hotel&Gastroteh i Festival maslina.
25.02.2018.
Ovogodišnji pobjednik, najbolji od najboljih, dobitnik prestižne nagrade i prijelazne skulpture CRO TOP 10 je Zlatko Novak, kuhar iz varaždinskog restorana Bedem. 
23.02.2018.
CRO TOP 10 natjecanje je na kojem pravo sudjelovanja ostvaruje deset najbolje plasiranih natjecatelja po rang listi Hrvatskog kuharskog saveza za proteklu godinu.
22.02.2018.
Cijeli dan, već četvrtu godinu za redom, održalo se Mainardi Pizza Cup, natjecanje za najboljeg hrvatskog pizza majstora.
22.02.2018.
Partner 10. jubilarnog sajma Hotel&Gastroteh ove godine je MAINARDI FOOD S.r.l.
21.02.2018.
Danas su na Zagrebačkom velesajmu otvoreni sajmovi Nautika i Hotel&Gastroteh.
19.02.2018.
Uoči turističke sezone na Zagrebačkom velesajmu održava se HOTEL&GASTROTEH, 10. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko – ugostiteljske opreme i cateringa.