O sajmu

Za sve ljubitelje kulinarskih užitaka najavljujemo HOTEL & GASTROTEH - sajam opremanja, poslovanja i investicija u turističkoj industriji i ugostiteljstvu koji se na Zagrebačkom velesajmu održava od 26.9. do 1.10. 2023. godine.

HOTEL & GASTROTEH - sajam opremanja, poslovanja i investicija u turističkoj industriji i ugostiteljstvu odgovor je na sve veću ponudu noviteta na području turizma i ugostiteljstva naročito po pitanju gradnje, opremanja i moderniziranja ugostiteljskih sadržaja, hotela i apartmana.

Ovaj poslovni sajam za sve profesionalce iz HoReCa industrije pokazat će ono najbolje što se može naći na tržištu: namještaj, opremu, uređaje i inventar, sustave za ekološku obradu otpadnih sirovina, proizvode i sirovine za pekarstvo i slastičarstvo, sredstva za čišćenje i higijenu, digitalne sustave za poslovanje u ovim granama. Također će biti prisutni i izlagači sa hranom i pićem te će se na jednom mjestu okupiti ponuda i potražnja ove trenutno najpropulzivnije privredne grane.

Prisutnost lidera iz industrije na jednom mjestu pružaju priliku za umrežavanje, stvaranje vrijednih poslovnih kontakata i razmjenu iskustava.

Brojni izlagači čine ovaj termin nezaobilaznom i prvom destinacijom u opremanju vašeg poslovnog objekta, bilo da se radi o novom kapacitetu ili o redizajnu postojećeg.