O sajmu
Hrvatska je u većini turistički emitivnih zemalja prepoznata kao top-destinacija, pa je uz promicanje prepoznatljive gastronomije, gradnja i opremanje novih hotela i ugostiteljskih objekata, kao i osuvremenjivanje postojećih, jedna od strateških razvojnih odrednica.

U skladu s potrebama i interesom izlagača, kao i poslovne publike, Zagrebački velesajam organizira HOTEL&GASTROTEH - sajam opremanja, poslovanja i investicija u turističkoj industriji i ugostiteljstvu.

Ovaj specijalizirani sajam usmjeren je prema izlagačima s namještajem, opremom, uređajima i inventarom, pićima i prehrambenim proizvodima za HOREC-u, sredstvima za čišćenje i higijenu, te digitalnim sustavima za poslovanje u turizmu i ugostiteljstvu, kao i poslovnoj publici: hotelijerima, restoraterima, investitorima u turistički sektor, svim poduzetnicima i djelatnicima u ugostiteljsko-turističkom sektoru.

Gostovanja i prezentacije poznatih domaćih i inozemnih chefova, natjecanja barmena i barista, radionice izrade i ukrašavanja slastica,te ostala atraktivna stručno-prateća događanja, dodatni su motiv da sudjelujete ili posjetite sajam HOTEL & GASTROTEH na Zagrebačkom velesajmu.