O sajmu

Ove godine u svojoj već sedmoj godini održavanja Reboot InfoGamer ponovno kreće u pohod na rekordeOčekuje vas sajam koji će trajati pet dana te na još većem prostoru u većem broju hala

Reboot InfoGamer do sada je prerastao neke od najutjecajnijih Europskih sajmova i svrstava se među najveće od najvećih.

Ove godine očekujemo više od 75 000 posjetitelja koji će prepoznati sve veći značaj gaming kulture te gaming industrije koja kao najveća svjetska industrija zabave rapidno raste.


Ponovno se povećava broj velikih svjetskih izdavača a samim time i predstavljanja najnovijih igara kao i gaming hardvera.

Ove godine ponovo ćemo biti u prilici sudjelovati grandioznoj završnici najveće regionalnog esport natjecanja A1 Adria Liga powered by ESL koja u svojoj drugoj sezoni donosi nikad spektakularnije finalne okršaje najboljih regionalnih momčadi u igrama CS:GO i League of Legends.

Naša dugogodišnja podrška i ljubav prema indie game developerima iz čitave Europe i regije se nastavlja te će kao dio Reboot InfoGamer Indie Games Festivala ove godine svoje projekte izlagati više od 100 indie developera iz cijelog svijeta.


Ponovno očekujemo još veći broj predstavljanja sve ozbiljnijih i usmjerenih regionalnih edukatora koji se bave usmjeravanjem mladih ljudi k zapošljavanju u jednoj od najbrže rastućih kreativno zabavnih industrija današnjice – games industriji, što će ponovno biti jedna od vrućih tema sajma.

Ponavljamo i još veći community event koji će se događati tijekom vikenda a okupit će na Reboot InfoGameru najveća community imena iz domene gaming video blogginga, streaminga te youtubinga kao i nekoliko velikih internacionalnih gostiju!

Sajam će se održati u devet paviljona (7, 7a, 8, 8a i 9, 10, 11a, 11c i 11d) na površini većoj od 18 000 kvadratnih metara izložbenog prostora na kojem će se predstaviti više od dvije stotine izlagača, a biti će igrivo čak više od 800 igraćih jedinica te deseci VR uređaja i razno raznih novotarija i gadgeta iz hardverskog svijeta.

Reboot InfoGamer 2018 powered by A1 i ove godine organizira tim veterana industrije videoigara koji stoje iza Reboot branda, izdavači najvećeg regionalnog tiskanog časopisa za videoigre Reboot, te organizatori jedne od najuspješnijih i najznačajnijih svjetskih games indutry i game developer konferencija – Reboot Developa.

Partner i suorganizator sajma Reboot InfoGamer je Zagrebački velesajam i njegov tim koji je prepoznao izuzetnu važnost i značaj industrije videoigara.