O sajmu

Ovogodišnje šesto po redu izdanje jednog od najvećih gaming sajmova i festivala u Europi događat će se od 21. do 26. studenog na Zagrebačkom Velesajmu i privući više od 70 tisuća posjetitelja iz cijele Europe!

Najveće, najsadržajnije i najatraktivnije izdanje sajma do sad fokusirat će se na predstavljanje najnovijih igara i hardvera, developera, VR hardvera, analognim igrama te na izrazito velikim internacionalnim eSports turnirima.


Ove godine u svojoj već petoj godini održavanja Reboot InfoGamer ponovno kreće u pohod na rekorde. Očekuje vas sajam koji će trajati dan duže te na još većem prostoru u većem broju hala.

Reboot InfoGamer u novoj godini održavanja prerasti će svojom veličinom neke od najutjecanijih europskih sajmova i svrstava se među najveće od najvećih.

Ove godine očekujemo više od 70.000 posjetitelja koji će prepoznati sve veći značaj gaming kulture te gaming industrije koja kao najveća svjetska industrija zabave rapidno raste.

Ponovno se povećava broj velikih svjetskih izdavača a samim time i predstavljanja najnovijih igara kao i gaming hardvera.


U suradnji s najvećim regionalnim udrugama ponovno će biti organiziran i niz velikih internacionalnih eSports turnira koji će posebno imati svoju još bolje opremljenju zasebnu halu!

Naša dugogodišnja podrška i ljubav prema indie game developerima iz čitave Europe i regije se nastavlja, te indie games dio sajma ove godine biti će još veći i stavljen pod novo zajedničko ime naziva Reboot InfoGamer Indie Games Festival.

Ponovno očekujemo još veći broj predstavljanja sve ozbiljnijih i usmjerenih regionalnih edukatora koji se bave usmjeravanjem mladih ljudi k zapošljavanju u jednoj od najbrže rastućih kreativno zabavnih industrija današnjice – games industriji, što će ponovno biti jedna od vrućih tema sajma.

Ponavljamo i još veći community event koji će se događati tijekom vikenda a okupit će na Reboot InfoGameru najveća community imena iz domene gaming video blogginga, streaminga te youtubinga kao i nekoliko velikih internacionalnih gostiju!


Sajam će se održati u pet do šest paviljona (8, 8a i 9, 10 i 11a) na površini većoj od 17.500 kvadratnih metara izložbenog prostora na kojem će se predstaviti dvjestotinjak izlagača, a biti će dostupno čak više od 600 igračih jedinica te 100 VR uređaja.

Reboot InfoGamer 2017 i ove godine organizira tim veterana industrije videoigara koji stoje iza Reboot branda, izdavači najvećeg regionalnog tiskanog časopisa za videoigre Reboot, te organizatori jedne od najuspješnijih i najznačajnijih svjetskih games indutry i game developer konferencija - Reboot Developa.

Više na www.rebootinfogamer.hr